2777
2789
عنوان

لاغری تاعید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 34 پست
سلام من شوهرم چاقه میخواد لاغر کنه شبا کلا شام نمیخوره صبحانه کم و ظهر مثل همیشه میخوره اصلا تغییر ...

عزیزم بگو صبونه و نهار و شامشو ب اندازه بخوره 

و کالری شماری کنه 

وزنشو ضرب سی کنه هزار تا ازش کم کنه 

نتیجه هرچی شد یعنی باید اون مقدار کالری بخوره توی روز 

ک طبق اون هر هفته یه کیلو لاغر میشه 

البته اگر میوه خور باشه پیشنهاد میکنم کالری میوه رو وارد نکنه 

راستی بعد ساعت 8 چیزی نخوره بهتره مخصوصا میوه و غذا 

توی هفته هم یه روز آف بگیره یعنی تا 7 شب هرچی دوست داشت بخوره اونجوری وزنش استپ نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی زیاد با کفش مناسب مثلا برای برگشتن تا خونه یک مسیری که همیشه تاکسی میگرفتی رو پیاده بیا بعد کم کم این مسیرو زیاد ترش کن. 

طناب زدن هم خیلی خوبه کم شکمت زودتر آب میشه هم اگه وزنت خیلی هست نسبت به بقیه فعالیت ها کمتر زانو درد میگیری 

دونستن میزان کالری مواد غذایی مختلف باعث میشه وقتی تو مهمونی یه چیزی بهت تعارف میکنن کم کالری ترینش انتخاب کنی. و تو انتخاب هات دقت کنی 

آب به اندازه کافی بخورید و هروقت احساس گرسنگی کردی اول آب بخور 

پر کردن حجم معده با مواد کم کالری 

استفاده از مواد چربی سوز چایی سبز و پودر زنجبیل و... هم تاثیر خوبی داره. 

نخوردن شام خیلی کمک میکنه 

اخرین چیزی که میخوری ساعت چنده؟

من هر وقت شام نمیخورم ده به بعد‌ دچار ضعف میشم مجبور میشم بخورم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سی ایکس چجوریه دیگه؟؟؟

زیر مجموعه بدنسازیه 

اما خیلی فرق داره با بدنسازی 

همه چیز توش داره ایروبیک بدنسازی همه چیز 

کل بدن رو روی فرم میاره  

من دوماه شده دارم میرم کلی سایز کم کردم راحت از سایز 44-46 اومدم روی سایز 38-40

توچندوقت؟

حدود دوماه 

اما من رژیم که گرفتم اوایل سخت نمیگرفتم اگه میخواستم میتونستم تو یه ماه هم کم کنم 

بعدش اونموقع ورزش نمیکردم اما الان میکنم یعنی اون ۴ کیلویی که کم کردم بدون ورزش بود