2777
2789
عنوان

ترشیده ام ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 54 پست

به هیچ عنوان نمیشه گفت از وقت ازدواجت گذشته. 

فقط باید تلاش کنی تا تو جنبه های دیگه زندگیت رشد کنی و فقط نشینی منتظر ازدواج بمونی. 

تحول لازمه خوشبختیه. فقط یک قدم کوچیک در راه توسعه و تحول بردار ، بقیه راه خودشو بهت نشون میده. 

وقتی تو مسیر توسعه بیفتی نگرشت عوض میشه. اصلا شاید تو مسیر توسعه یه نفر از نگرش جدید تو به زندگی خوشش اومد و پیشنهاد ازدواج داد. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری به امید ازدواج مهاجرت میکنی ؟ اونجا شوهر بهتر از ایران گیر نمیاد  دیدگاهت رو عوض کن هدف ...

منم شاغل بودم 

منتهی یه رابطه ی عاطفی ایجاد شد خانوادم دیگه نزاشتن برم سرکار که بینمون فاصله بیافته

دلیل مخالفت خانواده :اقا قبلا یه کوتاه مدت عقد ناموفق داشتن چند سال پیش 

چرا بخاطر کسی که حتی پاتون وای نمیسته چندسال از سالهای خوب زندگیتون رو از دست میدین به نظرم ازدواج ...

اون وایساد مادرم و پدرم رضایت نمیدن حتی یکبار ببیننش و بعد بگن نه

چون قبلا چند سال پیش یه عقد ناموفق داشته کوتاه بوده ولی خب چون با فامیل دورشون بوده

رضایت نمیدن

من تو تمام این یه سال فقط خواستم ببیننش بعد بگن نه

تازه از کار هم بیکارم کردن 

که بینمون فاصله بیافته 

واقعا بد شده طرز فکر خیلیا 

الان منظورتون این منم که طرز فکرم بده ؟

چرا اینجوری قضاوت میکنید

اینکه الان دوباره بخوام هرجا سرکار برم منو یاد عشق قبلیم میندازه اشکم در میاد

و اینکه نمیتونم با کسی دیگه زندگی کنم

چرا زندگی یه نفر سومی و خراب کنم و بهش از نظر ذهنی خیانت کنم

لطفا قبل قضاوت یکم درک داشته باشید

من خودم اهل عشقو عاشقی نبودم 28 سال بدون جنس مخالف زندگی کردم

مراقبتها و ترسای زیادی پدر و مادرم و مقاومت من به دیدن ،فقط به دیدن اون ادم 

باعث ایجاد یه وابستگی عمیق شد 

الان همش خونه  قبلا کار خیلی عالی با درامد عالی داشتم  تو محل کارم با عشقم اشنا شدم

ای وای چه حیف شده

خب الانم بگرد دنبال کار دیگه عزیزم

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
الان منظورتون این منم که طرز فکرم بده ؟ چرا اینجوری قضاوت میکنید اینکه الان دوباره بخوام هرجا سرکا ...

به نظرم بهتره شما مودبانه صحبت کنی اینکه میگم طرز فکرها در جامعه ما بد شده بی درکی هستش یا طرز صحبت کزدن شما با من بی ادبی و بی درکی هستش اصلا عنوان تاپیکتون با کلمه ترشیده توهین به خودتون هستش  و اینکه مادرتون میگن اگر مهاجرت کنید دیگه ازدواج نمیکنید من ناراحت شدم و مثالی زدم از دوستم که برای تحصیل رفتن و ازدواج موفقی داشتن دیگه اینکه قبلا چه روابطی داشتید و چه کاره بودید رو من نمیدونم و نمیخوام بدونم ولی از اینکه یه خانم خودشو با این عنوان صدا بزنه بدم اومد 

به نظرم بهتره شما مودبانه صحبت کنی اینکه میگم طرز فکرها در جامعه ما بد شده بی درکی هستش یا طرز صحبت ...

عذر میخوام ممنون که درک میکنید و به این اسم حساسید

من اخه نظر اینکه زده بودید 

دخترا خودشون و چه قد تباه میکنن ، من بد برداشت کردم

معذرت میخوام

بنظرم برو سر کار دوباره 

سختیش اولشه از خودت که رودروایسی نداری باید بزاری دوره غم تموم شه حتی اگر بیشتر ناراحت میشی بعدش عادی میشه 

نه اینکه چون ناراحت میشی نری سرکار 

اصلا هیچ وقت مسایل کاری و عاطفی رو با هم قاطی نکن

من بودم ک ازونجا نمیامدم بیرون

عذر میخوام ممنون که درک میکنید و به این اسم حساسید من اخه نظر اینکه زده بودید  دخترا خودشون و ...

نه عزیزم نیاز به عذر خواهی نیست منم عذر خواهی میکنم اگر ناراحت شدید  من ناراحت شدم که تاپیک رو خوندم احساس کردم تحت فشار اطرافیان هستی و گفتم چقدر طرز فکرها بد شده که شما به دلیل اینکه ازدواج نکردید توی شرایط روحی بدی هستید خانمها راهنماییهای خوبی کردن  ولی اگر دنبال مهاجرت هم هستی خیلی خوبه مطمئنا بعد از مهاجرت اعتماد به نفست بالاتر میره