2777
2789
عنوان

ترشیده ام ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشی مگه بده؟؟؟؟؟؟اونم لیته .

هفته بیجار

ترشی کلم

به به .

تازه جاافتادی . تا چهلوپنج سالگی جاداری .امسال شماها و ماها الان گنحیم .نایابیم. تو الان الماسی خودتو با کسی مقایسه نکن. 

.

ترشیده یه عبارت عهد قجریه ...الان معنی نداره.از جوونیت زندگیت و تندرستیت لذت ببر .برای حرف دیگران حتی اگر خانواده باشن یه گوش در یه گوش دروازه...تازمانیکه مورد مناسبی برات پیدا بشه اونوقت تشکیل زندگی بده اگر هم پیدا نشدفدای سرتتتتتت.....من ۳۱ سالگی ازدواج کردم .. . ازدواج سرنوشت و قسمت آدمه اگر شد چه بهتر اگر هم نشد نه خودت رو سرزنش کن ونه  زندگی رو به کام خودت تلخ کن....

نه عزیزم نیستی من یکی از اشناهامون مجرد بود و پولدار همسن مامانم بود. رفت یه دختر 36 ساله گرفت الان بچه دومش تازه به دنیا اومده پنج سال پیش ازدواج کردن چه حرفا میزنی

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی

ازدواج که برنامه نداره هر وقت دلت خواست عزیزم ازدواج کن من نمیدونم چه فرهنگ اشتباهیه ازدواج و بچه دار شدن ایران تایم داره طرف بین 20 تا 30 حتما باید ازدواج کنه اونم فقط بخاطر دل دیگران بعدم بسوزه و بسازه بازم بخاطر دیگران که نگن نتونست زندگیشو نگه داره بعد حتما تا یک سال بعد عروسیش باید بچه دار بشه چون بقیه مشخص کردن تایمش اینه و دیگران نگران میشن ی وقت نتونی بچه بیاری . شما اگر خودا رو پا خودت وایسی برنامه و هدف داشته باشی برای خودت و موفق پیش بری هم باز همین آش و همین کاسه ولی فقط و فقط تکلیفتو با خودت روشن کن که خودت چی میخوای .

کاش دخترای ماهم میتونستن مستقل باشن  ن اینک منتطر یه مرد باشن ک خوشبختشون کنه

دقیقا ... نکته همینه

نباید برا خوشبختی منتظر کسی بود؛ مردا چراغ جادو نیستن! 

ما باید خودمون رو اولویت بدونیم و حس رضایت داشته باشیم ... 

در اون صورت بی شک یه ازدواج موفق هم خواهیم داشت👌🍃

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

دخترعموی من تا ۲۸ سالگی همینجور مثل تو نشست و غصه خورد که آی شوهر ندارم و دیگه از سن ازدواجم گذشته و اینها. تو ۲۹ سالگی کنکور داد پرستاری قبول شد. سرکار که رفت وضعش بهتر شد با یکی همکاراش روز تولد ۳۴ سالگیش ازدواج کرد الان هم یه پسر دوساله داره و خیلی خوشبخته. گرفتی حرفم چیه؟

داری به امید ازدواج مهاجرت میکنی ؟

اونجا شوهر بهتر از ایران گیر نمیاد 

دیدگاهت رو عوض کن

هدفمند باش 

شاغل شو 

یه عالمه سفر برو 

من تا ۳۸ سالگی مجرد بود نه خودم نه هیشکی جرات نکرد بهم بگه ترشیده چون مدیریت زندگی ام درست بود 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

یعنی چی یعنی اگر اگر مهاجرت کنی به یه کشور دیگه شوهر نیست این چه حرفیه اخه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️یعنی فقط شوهر توی ایران هستش !!!!!من یه دوست دارم برای مقطع دکترا رفتش سوئد از طریق ویزای تحصیلی رفت یعنی بعد از اتمام تحصیل باید برمیگشت به ایران اونجا با یه اقای سوئدی اشنا شدش که  کارمند شرکت volvo  هستش الان ۴ سال که ازدواج کرده ویه پسر ۳ ساله داره از شوهرش نگم براتون که فرشته اش و حداقل ما زنای ایرانی همچین مردهایی ندیدیم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

داری به امید ازدواج مهاجرت میکنی ؟ اونجا شوهر بهتر از ایران گیر نمیاد  دیدگاهت رو عوض کن هدف ...

به امید ازدواج مهاجرت نمیکنه من اینجوری متوجه شدم که داره از ناامیدی مهاجرت میکنه و میگه  اگر مهاجرت هم بکنم دیگه اصلا کیس مناسبی واسه ازدواج پیدا نمیکنه به نظر خودش 🤦🏻‍♀️