2777
2789

من

بیکارم

کارشناسی دارم

شوهرمم دوستدارم بامرام خوش قلب غیرتی خانواده دار از لحاظ شخصیتی مستقل باشه

واسمم همش پفک و گل بخره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

من واقعیت تنها انتظارم پول زیاده چون کسی ک پول داره شبیهه ... باشه میگن خوشگله دیدم ک میگم چون دغدغه ی آنچنانیم نداره اخلاقش خوب میشه مگر اینکه مریض روانی باشه یا یادش بدن موقعیت عالی همه چی سنگ تمام. یه چیزیم هس میگن مردای پولدار چن زنن مردای بی پولم با چن زنن تو این دوره زمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعیت تنها انتظارم پول زیاده چون کسی ک پول داره شبیهه ... باشه میگن خوشگله دیدم ک میگم چون دغدغه ...

اجازه🖐

ماداشتیم ردش کردیم

خیلی بچه ننه بود ولی خرپول بود

ماهیانش۱۵تومن بود

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من واقعیت تنها انتظارم پول زیاده چون کسی ک پول داره شبیهه ... باشه میگن خوشگله دیدم ک میگم چون دغدغه ...

اصلا به پول فکر نکن ! آدمی که شخصیت نداره اخلاق نداره ولی پول داره 

زندگیتو میگیره ازت 

با اسب سفید بیاد خلاصه 😂

آعرین😄

حالا میدونم آخرش با موتور گازی میاد

گفتی چند سالته 

۲۵

چرا آخه کیف دنیا رو اونا میکنن

هرجا میخواستیم بریم میگفت بابام گفته فقط فلان جا

یه بار رفتیم کافه رستوران باباش تماس گرفت رنگش عوض شد هی گفت چه کنم ها؟؟؟؟

هربحثی میکردیم منتقل میکرد بخانوادش همه هم دخالت میکردن

از جمله اینکه گفتم باید حق طلاق بدی قطع کرد 

باباش ز داد که ماقبول نمیکنیم بجاش فلان باغمون بنامت منم قبول نکردم

تمام کردم باهاش

خواستگار نداری ؟

داشتم ردش کردم

دلم میخواد طرفم از لحاظ شخصیتی مستقل باشه و اینکه یکم چاق باشه

اما خداییش هرکی میاد لاغره🙄

دوتای آخریم بچه ننه بودن