2777
2789

بله چند بار اینبار هم منتظرم یه نفر رو سپردم به خدا  فقط خودش جوابشو بده به حق آبروی فاطمه ی زهرا خدا هرطور صلاح میدونه جوابشو بده با آبروی یه نفر بازی کرده و تهمت زده انشالله خدا بی جواب نذاره این کارش رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانش مال ۹ سال پیشه که عقد بودم

منه بی سیاست و بی تجربه نشستیم با جارو یه ذره از خواهرشوهر غیبت کردن

حالا من خدایی فقط یه موضوع پیش اومده بود رو گفتم ولی اون از کارا وبدیهای خواهرشوهر تو مدتی که عروسشون بوده و کلی چیزای دیگه گفت و گفت

بعد انگار ترسیده بود که من حرفی بزنم

رفته بود پیش دستی کرده بود و همه حرفای خودشو ولی مثلا از زبون من رو به شوهرش گفت و شوهرشم به مادرش و خواهرشوهر گفت

بعد خواهرشوهر من سلیطه به تمام معناس

زنگ زد به شوهر منو کل فامیلشون که مثلا منو خراب کنن و کلی پشتم داستان درست کنن تا جایی حتی طلاق بده شوهرم منو 

حالا این قضایا دوماه به عروسیمون بود

ولی من فقط گریه کردم و گفتم اشتباه کردم نشستم با فلانی حرف زدم

و هیچ حرفی از صحبتای جاری نزدم و از خودمم دفاع نکردم و فقط اشک ریختم

شد تا عروسیمون بماند که هیچ کدوم نیومدن واسه کمک و دست گرمی قبل از عروسی و کارا

ولی دقیقا یک هفته به عروسیمون جارو و شوهرش دعوای سختی میکنن در حد جدایی و حتی برادرشوهرم نزاشته بود بیاد عروسی ما و گفته بود میخام طلاقش بدمو...

و خواهرشوهرمم الان از شوهرش جدا شده

خاهری  دوست دارم تجربیات بقیه رو بدونم

بله میدونم ولی آخه بی فایدست خواهرخودتم میدونی ...

کلی چیزای خوب هست که باعث پیشرفت مامیشه ومیتونیم راجع بهش حرف بزنیم ولی نمیزنیم...

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉