2777
2789

بچه ها پدر بزرگم سرطان کبد داره اینو چند وقته فهمیدیم خودش هم نمیدونه یه هفته میشه حالش خیلی بده فقط اب میخوره امشب چندبار تا جون دادن رفت اما باز برگشته تورو خدا براش دعا کنید که انقد عداب نکشه یه صلوات براش میفرستین 

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا چشم انتطار کسی هستن،یا من شنیدم میگن یه سنگ کوچیک بزارین روسینشون راحت میشن خدا کمکشون کنه

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

سوره ی یس روحتما بالاسرش بخون  خیلی کمک کننده اس  ب چشم خودم دیدم  ک باخوندن  این سوره  طرف راحت جون داد

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

من هم جون دادن مامانبزرگم دیدم هم پدربزرگم اه به نظرم خیلییی سخته 

مامانبزرگم یک هفته تمام اذیت شد 

ولی پدربزرگم در عرض نیم روز خیلی خیلی راحت تسلیم شد 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»