2777
2789

سلام بچه ها وقتی دیدم خیلیا مثل من عفونت قارچیشون تمومی نداره تصمیم گرفتم راه حلی که برام اثر کرد رو بگم استفاده از کرم واژینال باریج اسانس این کرم از اویشن تهیه شده و کاملا گیاهیه خیلیییییی موثره لطفا امتحان کنین الان من خداروشکر چهار روزه عفونت ندارم لک زرد دیگه نیومده سراغم😍خداروشکر

اوووه گفتم حالا چی پیدا کردی 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من ااولش یکم سوزش بود ولی بعدش رفع شد فکر کنم همون سوزشه خوبش میکنه یه خانم دکتر برام تجویز کرد ...

برای داخل واژنه یا بیرون واژن؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
😂 نه عزیزم من وظیفه خودم دونستم که بگم تا شاید کسی هم مثل من باشه و از شرش خلاص شه خیلی روش ها رو ا ...

عنبرنسارا رو امتحان کن هم طبیعیه هم صدرصد جواب میده بهتر از چیزای شیمیاییه

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊