2821
2789
عنوان

مادرشوهرم😏😏😏😏

298 بازدید | 12 پست

سلام

وای اعصابم خورده

مادر شوهرم اومده خونمون شوهرم یکم مریض

نمیدونه چیگارکنه قرص میاره

من  جا انداختم اینور‌...جاشو برده بغل بخاری...هی رو اعصاب من راه میره جوری رفتار میکنه که انگار من بهش نمی رسم و خودشو عزیز میکنه..هرکاری میکنم برعکسشو میکنه.  در صورتی که وقتی شوهرم مجرد بود اصلاااااا از این محبت ها نبود الان منو دیده یادش افتاده

اونایی که میخان بگن پسرشه و..فلان نظر ندن خاهشن

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اداشونه، من دست‌پختم عالیه، قشنگ اینجور مواقع برا شوهرم سوپ میزارم، مامانش تا دید مریضه گف بلدی سوپ درست کتی؟ منم خندیدم گفتم آره، همه عاشق سوپامن تابحال خودش از سوپم خورده ب شوهرم گفته چ خوشمزس

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
🤣🤣🤣🤣 ولش کن بگیر راحت بخواب مامانش مراقبش هست

رفت خداروشکر

فردا صبح پیداش میشه باز

اداشونه، من دست‌پختم عالیه، قشنگ اینجور مواقع برا شوهرم سوپ میزارم، مامانش تا دید مریضه گف بلدی سوپ ...

اتفاقا درس کردم...رفتنی برگشته میگه فردا سوپ درست کنم 

به خودت نیار 

برای اینم خیلی حرص می خورم جلو من لاله...ولی با شوهرم تنها شدنی میشینه حرف میزنه

بعد چون رابطش با پدر شوهرم خوب نیس میخاد اون محبتو از طرف شوهرم بگیره😏😏😏😏🙄

پس حرص نخور و اهمیت نده

بهتر بزار به بچش برسه ...

زنایی که از محبت شوهر محرم میشن ،خیلی کمبود دارن

محبت هیچ کس هم جای محبت مردِش رو  پرنمیکنه

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت

مث مادر شوهر که نه ماری که روی زندگی من چمبره زده شوهرم شکم داره در حد یه زن حامله هشت ماهه بعد اومده خونمون همه گفتن وزن کنیم خودمونو بعد شوهرم رفت گفت ا یه کیلو کم کردم منم گفتم ا بخاطر اینه که دیگه پشت سر هم هر وعده برنجی نمیپزمه از اونور مث پلنگ با اخم پرید بهم که به اقا...لاغری نمیاد لاغرش نکن😐

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792