2777
2789
عنوان

مشکل شیردهی

74 بازدید | 11 پست

سلام. پسرم ریفلاکس داره. از همون اول خیلی بد سینه منو گرفت. من دو هفته س که یه فکر احمقانه رسید به ذهنم. شیرمو دوشیدم با شیشه بهش دادم. خیلی با شیشه راحت میخوره. الان دیگه سینه مو نمیگیره.چیکار کنم؟ اگه بخوام همش بدوشم خیلی وقتگیره و شیرکافی هم ندارم با دوشش. شیر افزا چی معرفی میکنید؟ کمکم کنید لطفا

قرص یا قطره شیرافزا

پودر گالاکتومید

پودر لاکتودین

همگی گیاهین

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر گالاکتومید بخور ،میدوشی چند سی سی میشه اگه زیر ۶۰-۷۰ سی سی در مدت یک ربع میشه، شیرت کمه شیرخشک باید بدی

من فکر میکردم بچه‌ام رفلاکس داره گریه میکنه سینه رو نمیگیره ،نگو شیرم کمه و وقتی بردم بهداشت دیدم ۶۰۰ گرم وزن کم داره ،شیرخشک دادم بچه راحت گرفت خوابید

استفاده کردین خودتون؟ چند درصد تاثیر داره؟

من داروسازم عزیزم. بیمارهام راضین. نگران نباش خوب جواب میدن

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
پودر گالاکتومید بخور ،میدوشی چند سی سی میشه اگه زیر ۶۰-۷۰ سی سی در مدت یک ربع میشه، شیرت کمه شیرخشک ...

منم شیرخشک میدادم توی این دو هفته ولی بهش نساخت. همش دکتر بودیم این چند وقت. اخرش یه دکتر که دیشب بردیم تشخیصش این بود که به خاطر شیرخشکه مشکلات بچم. منم از دیشب فقط شیر خودمو میدم میبینم واقعا ۶۰-۷۰ درصد مشکلات پسرم حل شد. الان عذاب وجدان دارم. چون خودم شیر خشکیش کردم. به خاطر راحتی خودم. الان دیگه عادت کرده. پس قطره رو بگیرم امتحان کنم ببینم توی یه ربع چقد میتونم بدوشم. الان بدون قطره فک نکنم اینقدی که میگی بشه. 

تونستی بهش سینه بدی؟؟ 

نه شیرخشکی شد ولی برای پسرم تجربه بدست اوردم اول که سعی کن شیرتاتقویت کنی دوم من اول شیرم کم بود وقتی پسرم ازیه سینه شیرمیخورد شیردوش رابه سینه ی دیگم میزدم تادوتاسینه راتخلیه کنم ووقتی 40دقیقه مخوردشیریکه دوخته بودم راباشیشه بهش میدادم تا40روزاینکاراکردم شیرم زیادشد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد