2777
2789
عنوان

علم،یاثروت؟؟؟؟

146 بازدید | 29 پست

سوال دبستان،،،،،من،میگم،ثروت،پول گرباشع ھمچی حلع ی دخترپسرمیرن،سرزندگیشون،یھ پدر دم،عیدشرمندع زن وبچش نمیشد،،،،،، خیلی عشقا ب وصال میرسیدن،،،،،ھیچ،کودک کاری نبود،،،،خیلیامثل من،خونشون،ازپیش مادرشوھرمیبردن،،ک انقدررر اذیت،نشن،،،،

دیگ چی شمابگین،؟؟؟؟؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا بین علم و ثروث ثروت بهتره. چون تو جامعه امروز ایران پول داشته باشی علمم بدست میاد. 

االبته پول خوشبختی نمیاره. ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره. شک نکن

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

اگر ثروت بود.دیگه نمیخواست واسه یه چیز کوچولو هی منت کشی شوهر روبکنی .تا واست بخره .والاااااا.

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...

هردوش😐😊

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

ثروت خانوم ثروت .پول نداشته باشی درسم نمیذارن بخونی

وقتی میمیری خودت متوجه نمیشی.تحمل ناراحتیش برای دیگران سخته.بی شعور بودنم مشابه همین وضعیته(فیلیپ گلوک)،  اولین نشانه شخصیت احترامه