2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز خیلی زوده واسه تصمیم طلاق بخدا 5 سال اول زندگی دو طرف کلی بحران داره بگو و مگو دارن تا به ثبا ...

دقیق نمیدونم مشکلمون چیه پول نداریم حس میکنم دوسم نداره به خانوادم مشگل داره خانوادمم باهاش مشکل دارن کارش روهواست یه سری اخلاق های بد داره ریز ریز یه عالمه مشکل داریم

دقیق نمیدونم مشکلمون چیه پول نداریم حس میکنم دوسم نداره به خانوادم مشگل داره خانوادمم باهاش مشکل دار ...

عزیزم مشکلتون جدی نیست

فک میکنی طلاق بگیری ی آدم تمام عیار گیرت میاد

باور کن هر کسی ی مشکلی داره

گل بی خار خداست

ببخشید ریپلایت میکنم دلم گرفت که الکی زندگیتو خراب کنی

عزیزم مشکلتون جدی نیست فک میکنی طلاق بگیری ی آدم تمام عیار گیرت میاد باور کن هر کسی ی مشکلی داره ...

نه خاهش میکنم گلم منم خوشحال پیشم صحبت کنم باهات چون هیچکسو ندارم نه خاهری نه دوستی مامانمم ک دشمنه خونیه شوهرمه نمیشه باهاش حرف زد .نمیدونم واقعا چکار کنم فردارو برم یا نه یکی دوروز دعوا کردیم تقصیر اونم نیومد جلو الان پیام داده فردا میام صحبت کنیم میدونم میخاد ببره منو جشن تولدم ولی گفتم نمیام میدونم ک میاد

نه خاهش میکنم گلم منم خوشحال پیشم صحبت کنم باهات چون هیچکسو ندارم نه خاهری نه دوستی مامانمم ک دشمنه ...

حتماااااا برو

حتما بریا اگه نمیخوای به خانواده ات فعلا چیزی نگو و برو واسه تولدت

واقعا حیفه...

ببین نگاه جامعه به مطلقه زیاد جالب نیست

حتی اگه خیلی شانس بیاری و ی پسر مجرد بیاد خواستگاریت ... از کجا معلوم همه چی تموم باشه...

تو الان باید آینده نگری کنی و خیلی چیزها رو در نظر بگیری و بعد تصمیم بگیری

اگه ته دلت هنوز دوسش داری

جدا از حرف خانواده ات و بقیه...

نقاط مثبت و منفیشو بسنج

بشین ببین چی واست بهتره

البته بدون دعوا و کینه و ناراحتی با آرامش و منطقی و روی باز بشین حرف هاتو با همسرت بزن و خواسته ها و شرایطت رو بهش بگو

اگه بازم دودل بودی کدورت ها رو بزار کنار و بازم بهش فرصت بده و چند وقت بدون نگاه به گذشته باهاش باش و ببین چی میشه و بعد تصمیم بگیر...

حتماااااا برو حتما بریا اگه نمیخوای به خانواده ات فعلا چیزی نگو و برو واسه تولدت واقعا حیفه... بب ...

مرسی عزیز دلم ک وقت گذاشتی برام نوشتی دعا کن هرچی خیره برام پیش بیاد فردا میاد خونمون امیدوارم اتفاق هایه خوبی بیوفته مرسی ازت حرفات ارومم کرد 😍😍

مرسی عزیز دلم ک وقت گذاشتی برام نوشتی دعا کن هرچی خیره برام پیش بیاد فردا میاد خونمون امیدوارم اتفاق ...

عزیزم من امروز این تاپیک و دیدم

جدا شدی ازش؟ 

اخما تو هم، غصه ها کوهن ⛰️💔