2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

107 بازدید | 15 پست

سلام‌بچه ها من یک دختر یکساله ی شیطون دارم شغل شوهرم‌طوریه که فقط ظهر میاد نهار میخوره و میره تا ساعت۱۰ شب سر کاره منم‌جایی ندارم‌برم‌جز خونه مامانم یعنی به امید اینکه برم‌اونجا از خواب بیدار میشم وگرنه تو خونه حسابی کلافه و عصبی میشم ولی دلمم‌نمیخاد هرروز مزاحمشون باشم چون میرن بازار نزدیک‌عید من نمیتونم برم هوا سرده الانم رفتم خودشون رفتن بازار من اومدم‌خونم دلم‌خیلی گرفته نمیدونم‌عصرها چیکار کنم تا کمتر برم‌اونجا شما بگید

بیا اینجا

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای من باشی چی میگی

من صب تا شب خونه ام ،شاید هفته ای ی بار برم بیرون

اونم فقط خونه مادرشوهرم

کلا با بچمم،پسرمم فوق العاده شیطون

شوهرمم فوق العاده حساس،تازه کلی بهم اجازه داده میزاره گه گداری برم پارکینگ،اونم خیلی کم

حالا بازم خداروشکر کن که خونه مادرت نزدیکه

منم همین شرایط را داشتم ولی تو یه شهرغریب 

ولی هرروز خودمو الکی سرگرم میکردم

یه روز کیک درست میکردم یه روز یه غذای پردردسر

یه روز واسه دخترم کتاب داستان میخوندم

یه روز باهم میرقصیدیم

الکی الکی خودمو سرگرم میکردم

تااینکه دخترم بزرگ شد والان اینقد باهم حرف میزنیم وبیرون میریم که دیگه اصلا نیاز به هیشکی ندارم

نگران نباش این روزا هم میگذره

ولی تو نباید خودتو داغون کنی وغصه بخوری

💞خدایا میشه آرزوهای خوب ما را برآورده کنی💞

برای خودت یه کار بافتنی دستی یا آموزش خیاطی یه چیزیکه به سلیقت میخوره رو سعی کن تو خونه یا نزدیک خونتون بری آموزش بری ویاد بگیری.هم چیزی یاد گرفتی هم وقتت میکذره

سینه ام دکان عطاریست           دردت چیست؟