2777
2789
این محلول گیاهیه و چون روی پوست استعمال میشه فورا اثر میکنه.بنظرم تهیه کن اگه مشکلت حل نشد برو دکتر.

باشه مرسی عزیزم میشورم موهامو وحشتناک میریزه  شماهم میگی باید حتما باید شب بشوری 

این محلول گیاهیه و چون روی پوست استعمال میشه فورا اثر میکنه.بنظرم تهیه کن اگه مشکلت حل نشد برو دکتر.

ببین من همه ی ازمایش هارو دادم ، همهههه تیرویید هورمون خون، هیچیم نبوده ویتامین دی هرررچی، 

همه چیم خوب بوده اما ریزش گرفتم پنج ماااهه ، در حد خفن

ب نظرت خوب میشم؟

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم من رفتم قرص بیوتین و ی شامپو خارجی داد ک فعلن ب درد نخورده

فقط گفت موهات وارد فاز ریزش شده

ببین من همه ی ازمایش هارو دادم ، همهههه تیرویید هورمون خون، هیچیم نبوده ویتامین دی هرررچی،  هم ...

اره عزیزم وقتی مشکل خاصی تو آزمایشات نیست شاید مشکل از سیستم ایمنی بدنته بادوم و آجیل زیاد بخور اینم بخر از داروخانه استفاده بکن.صد درصد موهات پرپشت میشه استفاده کردم که میگما

دکترم من رفتم قرص بیوتین و ی شامپو خارجی داد ک فعلن ب درد نخورده فقط گفت موهات وارد فاز ریزش شده

اصلا شامپو کارساز نیست بدتر ریشه مو رو ضعیف میکنه.بنظرم رو بیار به محصولات گیاهی مثل همین رزماری

اره عزیزم وقتی مشکل خاصی تو آزمایشات نیست شاید مشکل از سیستم ایمنی بدنته بادوم و آجیل زیاد بخور اینم ...

خدا ب حق امام حسین خیرت بده،شب و روزم شده گریه و زاری، ی موهایی داشتم ادم کیف میکرد ،امشب میخرم و استفاده میکنم مررررسی

باشه مرسی عزیزم میشورم موهامو وحشتناک میریزه  شماهم میگی باید حتما باید شب بشوری

اره استفاده بکن روزا و اگه میتونی شب بخواب صبح برو حمام اگر هم نمیتونی بزار آخر شب برو تا جذب پوستت بشه یکم بوش تنده ولی ارزششو داره

مرسی گلم.استفاده بکن ایشالا مشکلت حل میشه نگران نباش

ممنونم ، خیلی خوبه یه نفر مشکل بقیه رو بی تفاوت کنازش رد نشه وقتی تجربه داره، کلی دعات میکنم عزیزمممم

منم ریزش موی شدید داشتم دکتر بهم گفت شامپو بچه بزن با قرص بیوتین و همایتنیک که برای فقر اهن هست بخورم ماه اول بیوتین یکی همایتنیک دوتا در روز!کاملا قطع شد..الانم درحال حاضر قرص هیراکتیوایتور میخورم روزی یدونه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫