jojoooooooo مدیر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 2413 عنوان تبریک تولد | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 18 پست سلام.بچه ها من دیشب ب یکی از فامیلای شوهرم ک تقریبا با هم خوبیم پیام دادم تولد بچه هاشو تبریک گفتم اما اون محل نداد.بنظرتون ب روش بیارم یا ضایع تر میشم اگه بگم؟ 1398/11/22 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهیرا۸۰ عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1206 اثلا ادم فاز بعضیارو نمیفهمه بخدا اره بابا فکرکردن کسین واسه خودشون آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
سیولا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2189 چی بگم .خوب از خچانواده ی خودم دورم...تنهای تنها میشم دیگه منم از خانواده خودم دورم تنهای تنهام.واقعا ای روابط چیزی نیست که ما بخوایم روش حساب کنیم.فقط باید سعی کنیم وارد حریم خصوصیمون نشن و رسمی باهاشون رفت وآمد کنی که حرمتا نشکنه.با همین یه پیام کلی دلخور شدی.وقتتو با چیزای دیگه پر کن.
jojoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 2413 منم از خانواده خودم دورم تنهای تنهام. واقعا ای روابط چیزی نیست که ما بخوایم روش حساب کنیم.فقط باید ... الان شما با کیا رفت و امد داری؟چون میگی دوری
سیولا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2189 الان شما با کیا رفت و امد داری؟چون میگی دوری با هیچکس.با بچه م خیلللی سرگرمم.هفته ای یکی دو بار با همسرم و دخترم میریم بیرون.اگه مراسم یا مهمونی یا مناسبتی باشه دعوتمون کنن میریم بیشتر از این حوصله ی کسی رو ندارم.البته مادرشوهرم بعضی وقتا میاد شب نشینی ولی من خیلللی کم میرم.