2777
2789
عنوان

پماد سوختگی خوب

74 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبید دخترم ۲۵ روزشه خیلب پوستش حساسه هروقت پی پی میکنه میشورم یا اینکه بادستمال مرطوب تمیزمیکنم ولی خیلی میسوزه همیشه پوستش قرمز میشه دلم کباب میشه نگاه میکنم وقتی تمیزش میکنم یا میشورم دردش میاد همش خودشو جمع میکنه چکارکنم از چی استفاده کنم که زود خوب بشه کرم فیروزه دونوع دارم یکی زینک داره یکی ساده وازلین پماد ان ان کالاندولا اینارو استفاده کردم جواب نداده چکارکنم بهنظرتون ؟؟

😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشورش شاید به دستمال مرطوب حساسیت داره بعد شستنم خوب خشک کن و همیشه یکم کرمی چیزی بزن

شاید فلفل اینا میخودی اینطوری شده

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓

عزیزم دستمال مرطوب باعث خشکی پوستش میشه حساسیتم میاره بادستمال مرطوبم پاک میکنی بعد با دستمالو اب بازم تمیز کن بعدم براش پماد سدوکرم بگیر عاااااااااالیه هرچی بگم کم گفتم منم بزای پسرم هرپمادو بود استفاده کردم فایده نداشت این عالیه عالی برای اگزماهم خیلی خوبه

دستمال مرطوب استفاده نکن

نهایتش یه پنبه یا پارچه ی تمیز رو با ابگرم خیس کن و تمیزش کن اگر نمیشوری

پماد اِن اِن که عالیه

به پوشکش حساسه بچه حتما، چی استفاده میکنی؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

به نظرم تا پوشکشو عوض نکنی هیچ پمادی جواب نمیده 

عزیزم دستمال مرطوب باعث خشکی پوستش میشه حساسیتم میاره بادستمال مرطوبم پاک میکنی بعد با دستمالو اب با ...

خیلی گرونه نمیتونم بگیرم ۷۳ هزار میگه 😭😭😭😭😭

دستمال مرطوب استفاده نکن نهایتش یه پنبه یا پارچه ی تمیز رو با ابگرم خیس کن و تمیزش کن اگر نمیشوری ...

مولفیکس خیلی پوشک نمیکنم بیشتر بازه دلممیسوزه اینجوری کباب شده بچه ام 

مولفیکس خیلی پوشک نمیکنم بیشتر بازه دلممیسوزه اینجوری کباب شده بچه ام 

دقیقا دختر منم با مولفیکس همینطور بود

هرپنادی میزدم انگار قرار نبود خوب بشه

بلبِم براش خریدم عالی شد

چی بگبرم خوبه ؟؟

من از بِبِم راضیم

ما بی بی هم خوبه

بقیه رو استفاده نکردم

اره گرونه یکم ولی حجمش زیاده تااخر8ماهگی اینا میره میتونی با یکی از اشناها که اونم بچه کوچیک داره شر ...

متاسفانه کسی نیست که بخوام باهاش بگیرم شوهرمم نیست هفته ای یبار میاد خونه کارگره 😭😭😭