2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیلی حرف زشتی زدن    

آره اسی خیلی بی ادبه🙄😁

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
همون پست اول بذار دیگه تاپیکای دیگه بما احتیاج دارم

ايششششش همينو بگو عقب افتاديم از جواب گويي به مردم

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁

اوف حالا اسکرینت میرفت گوگل چی میشد مگه، بذار دیگه کار داریم مشکلات بقیه مونده باید جواب بدیم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

من که رفتم ضرر کردی از راهنمایی های بنده محروم شدی که اینجوری متاسفانه علاج نمی تونی پیدا کنی شرمنده 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍