2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی لطفا بیاین

81 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها تو اقدامم تحت نظر،دکتر شاکر میخوام دکترم عوض کنم کسی دکتر شهربانو. اکبر محمدی میشناسه لطفا کمکم کنید 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

من اومدم. ولی واقعا نمیشناسم. 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
من اومدم. ولی واقعا نمیشناسم. 

گلم دکتر خوب تو شیراز نمی شناسی سریع،باردار،بشم

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم دکتر خوب تو شیراز نمی شناسی سریع،باردار،بشم

دکتر عمویی شنیدم عالیه. تو درمانگاه مطهری. سخت نوبت میده ولی.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
دکتر عمویی شنیدم عالیه. تو درمانگاه مطهری. سخت نوبت میده ولی.

باید حضوری برم نوبت بگیرم

دکتر رستمی هم معروفه

باید حضوری برم نوبت بگیرم

آره. اگه آشنا داشته باشی راحت تره

دکتر رستمی هم معروفه

مگه نمیگن رستمی فقط واسه نازا ها هست یعنی مریض های دیگه هم قبول میکنه

2790
2778
2791
2779
2792