2789
عنوان

ازشیرگرفتن

180 بازدید | 11 پست

لطفابگیدچن ماهگی وازچه روشی استفاده کردید،میخوام اول ی سینه روبگیرم بعدچندهفته اون یکی سینه روهم بگیرم،یکم حس خودخواهی دارم دلداریم بدید😢

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
۲۳ماهگی یه دفعه گرفتم

سختش نبود،چجوری کناراومد،تلخک استفاده کردی؟لاک بزنم بچه نمیترسه😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من جشن بای بای با شیر گرفتم خوب فهمید با اینکه شب با شیر میخوابید اما از شب اول دیگه نخواست

خوشبحالت مرسی جواب دادی گلم

این مدلی چراخب...این و اون نداره...دفعات شیر دادنو کم کن مخصوصا شبا..من هردو بچم همینکاروکردم چون بعدا شبا بیشترگریه میکنن.پس اول شیر شب سازماندهی بشه بهتره بنظرم.

روزاهم بیشترغذا میدم و بازی و سرگرمی و بیرون میبرم.اصلانم نترسوندم مثه بعضیا؛مو بچسبونم و رژ قرمزبزنم و از عطاری دارو تلخ مثه زهرماربگیرم..اصلا و ابدا....فقط گفتم اووف شده یا تلخ شده...ازجلوچشاش دورنمیشدم حس دوری نکنه.فقط کمتربه خودم میچسبوندمش یا مثه حالتهای شیردهی بغلش نمیکردم..با لباس حمامش میکردم.باباشم کمک میکردمیبرد دورش میداد.و بیرون و ایناها..همون زمان شیر رو کم کم با لیوان و نی جایگزین کردم.دوسه هفته بطورکامل طول کشیدمخصوصا شبا صبرزیادی مطلبه.یکبار دلت بسوزه و باز شیرش بدی دیگه تمامه موفق نمیشی..شیر دزدمیشه.میفهمه با گریه کارش راه میفته...انشالله موفق باشی

الهی و ربی من لی غیرک

دو سالگی گرفتم اول یکی بعد دومی

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
سختش نبود،چجوری کناراومد،تلخک استفاده کردی؟لاک بزنم بچه نمیترسه😕

من سر تولد دو سالگیش 

البته از ۲۳ ماهگی کم کم کمش کردم 

اصلا ی دفه ای نگیر برا روحیه بچه خوب نیست

خودتپ ممکنه سینه هات درد بگیرن و عفونت کنن

این مدلی چراخب...این و اون نداره...دفعات شیر دادنو کم کن مخصوصا شبا..من هردو بچم همینکاروکردم چون بع ...

سلام .ببخشید من دیگه نمیتونم شیر خودمو بدم.بچه ام اصلا شیر خشک و پاستوریزه نمیخوره .نه شیر موز نه شیر طعم دار هیچی حتی ماست هم نمیخوره 

چکار کنم بنظر شما؟

من۲۲ماهگی یه دفعه ای گرفتم ...یکم رژ زدم گفتم بو شده دیگه راحت کنار اومد ....شبا هم بیدار میشد بغلش میکردم حواسشو پرت میکردم دولت ه میخوابوندن چند شب بیدار شده دیگه اصلا شبا هم بیدار نشد تا صبح می‌خوابه