2789
عنوان

مادر شوهر

290 بازدید | 25 پست

سلام 

تو تاپيكاي قبل گفتم ك چقد اذيتم كرده و شوهرمو ياد ميدع و سري اخر بلند شد رف خونه مامانم و از من بدگفت

منم يك ماهه قهرم و گفتم كه زنگ زدم و نفرينش كردم چون يعالمه با شوهرم تو اين ٥ماه بعد عروسي دعوامون شده فقط سر كارا و دخالتاي اون الان زنگ زده ميخاد بياد خونمون ك پشيمونه ولي نميدونم چرا مياد و قراره چيا بگه كمكن كنيد چيكار كنم 

چطور برخورد كنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتي داره مياد خونت بروي خودت نيار چون مهمون خونته ولي اگر شروع كرد به گله تو هم مودبانه حرفاتو بهش ...

فك كنم اينجور ك بوش مياد داره براي عذر خواهي و اتش بس مياد مثلا ولي من دلم خيلي ازش پره چيكار كنم نميتونم ببخشمش چيكار كنم

اروم باش نه خیلی سرد برخورد کن نه خیلی گرم . پذیراییتو بکن . اگه دیدی شروع کرد دخالت کردن توم جوابشو بده اما ارامشتو تو کلامت حفظ کن اینجوری بیشتر میسوزه 😁

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔
فك كنم اينجور ك بوش مياد داره براي عذر خواهي و اتش بس مياد مثلا ولي من دلم خيلي ازش پره چيكار كنم نم ...

عزيزم منم شرايطم مثل تو هستش ولي كاري نميشه كرد وقتي داره مياد عذرخواهي بايد تو هم كوتاه بياي 

با روی خوش . میوه و چای. یجور که حداقل شوهرت بفهمه توخوبی!

شوهرم حق رو بمن داده و خونه نيس سركاره من موندم چيكار كنم ك نبخشيدمش ك اون انتظار دازه بعد اومدنش ب اينجا رفت و امد صميمي رو شروع كنم 

فك كنم اينجور ك بوش مياد داره براي عذر خواهي و اتش بس مياد مثلا ولي من دلم خيلي ازش پره چيكار كنم نم ...

فقط مودبانه برخورد کن که چیزی رو از چشم تو نبینن

من صبورم اما بخدا دست خودم نیست اگر میشکنم 
اروم باش نه خیلی سرد برخورد کن نه خیلی گرم . پذیراییتو بکن . اگه دیدی شروع کرد دخالت کردن توم جوابشو ...

داره مياد جبران گذشته مثلا در جواب كاراش چي بگم كاراي گذشتش نمونه اخر اينكه ز زده بود ك جم كن برو اين زندگي زندگي نميشه