2777
2789
عنوان

معدل ترم اول

655 بازدید | 18 پست

معدلمون رو اعلام کردن معدل من شده 18 و 80 صدم . کدوم قسمت مینویسن الف .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جا نمی نویسن الف، یا حدوقل من ندیدم بنویسن. اما هفده به بالا الف محسوب میشه و رتبه در کلاستم میتونی از آموزش بپرسی.  تبریک میگم معدلت خیلی خوبه امیدوارم همینطور با معدل بالا پیش بری  

ینی چی منظورتو متوجه نشدم؟ دانشجویی؟ معدل چی 

عزیزم دانشجو هستم . ترم اولم . امتحانای ترم اول تموم شده و نمره ها رو اعلام کردم . و نوشتن معدل 18و80 صدم . میگن تو دانشگاه معدل بر حسب الف یا ب معرفی میشه .ولی برای من ننوشته .چون معدل 18 به بالا الف هست

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
هیچ جا نمی نویسن الف، یا حدوقل من ندیدم بنویسن. اما هفده به بالا الف محسوب میشه و رتبه در کلاستم میت ...

ممنون عزیزم 

اهااا رشتت چی هست  برا ما ک نمینویسن الف و ب

میکروبیولوژی