2777
2789
عنوان

جهیزیه

75 بازدید | 8 پست

عزیزان بنظرتون برا اشپزخونه ترکیب رنگ خاکستری لیمویی قشنگه؟ مثلا میخام سرویس پلاستیک لیمویی بخرم جاادویه لیمویی و سفید بعد یسری شیشه های تزئینی خاکستری سفید درست کنم میشه کنارش از رنگ صورتی هم استفاده کنم ن؟ 😐خیلی بد نمیشه ؟ مثلا این رتگارو بخام استفاده کنم بعد سرویس چینیمو باید از بین همین رنگا انتخاب کنم اگه اره خیلی همه چی یه رنگ نمیشه دلزده شی اگرم ن هفت رنگ نمیشه زشت بشه نیاد به بقیه چیزا...

صورتی رو معمولا با خاکستری و طوسی ست میکنن فکر کنم لیمویی بعدا دلت رو بزنه البته هرچی دلت خواست بخر مهم اینکه که دلت شاد باشه

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورتی رو معمولا با خاکستری و طوسی ست میکنن فکر کنم لیمویی بعدا دلت رو بزنه البته هرچی دلت خواست بخر ...

صورتی زیاد دوست ندارم اخه اکثرا صورتی میخرن خیلی کم میخام باش بین وسیله هام ک همه یه رنگ نباشن 🙄

همه رو یه رنگ ک نمیشه خرید اخه خیلی زشت میشه مثلا همه وسایلت صورتی😐

دو رنگ بخر برای آشپزخانه

مثلا پلاستیک ها را صورتی یا پاستیلی بخر

وسایلی مثل جای ادویه و حبوبات و ترازو و ....لیمویی یا سفید یا هر رنگی که خوشت میاد

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
صورتی زیاد دوست ندارم اخه اکثرا صورتی میخرن خیلی کم میخام باش بین وسیله هام ک همه یه رنگ نباشن 🙄

اگه اهل مد و .. برو اینستاگرام رو ببین معمولا رنگهای خنثی مثل سفید و کرم و ... استفاده میکنن

من خودم شخصا همه چیزام سفید سرامیکیه فوقش درب جاادویه ایها  استیل یا مشکیه

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
اگه اهل مد و .. برو اینستاگرام رو ببین معمولا رنگهای خنثی مثل سفید و کرم و ... استفاده میکنن من خود ...

پیج وکانال جهیزیه زیاد دارم  ولی خب چیزی ک هست اینه ک خونه هاشونم بزرگ و لاکچریه بعدم بی روح میشه از نظر من  فعلا ک دارم به رنگای جیگولی فکر میکنم تا ببینیم چی میشه 😊مرسی عزیزم