ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فمینیسم حق رای و حق تحصیل و حق کار رو برای خانوما اورد و ازین نظر قابل تحسین هست من از مادر فمینیسم یعنی سیمون دوبوار خیلی خوشم میومد ولی چند وقت پیش ی چیزی خوندم در موردش ک حالم ب هم میخوره ازش دیگ
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
مادر فمینیسم که همیشه از احترام ب حقوق زن حرف میزده با ژان پل سارتر فیلسوف رابطه عاشقانه بی ازدواج داشتن که حالا این موردی نداره ولی سیمون تمایلات همجنسگرایانه هم داشته با دختران جوان دوست میشده و رابطه برقرار میکرده بعد اون دختر رو وارد رابطه سه نفره اش با ژان پل سارتر میکرده
سعی حالم بد میشه ها
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.