2777
2789

اره من لوازمام همه دلمونتی هستند واقعا راضی ام

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

چند وقت پیش تو پیج جهیزیه با شادی در مورد ابمیوه گیریش گفت که اصلا راضی نیستو نخرین

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من لوازمام همه دلمونتی هستند واقعا راضی ام

آبمیوه گیریش تفاله قاطی آب میوه نمیکنه؟ صدا و لرزش خیلی داره؟ مدلی هست ک دکمه هاش لمسیه میخام اونو برای جهیزیه بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه... 

من اسپرسوساز و چرخ گوشتشو دارم واقعا راضیم هفته ای دو سه بار استفاده میکنم شاید ایشون قصدش تخریب م ...

چرخگوشتتون همون مدل استیل ک رنگ سفید و مشکیم داره؟ 

راستش ی ماه میخام جهیزیه بخرم برقیامو موندم درمورد ی مارک هرکی ی چیزی میگه واقعا موندم... 

آبمیوه گیریش تفاله قاطی آب میوه نمیکنه؟ صدا و لرزش خیلی داره؟ مدلی هست ک دکمه هاش لمسیه میخام اونو ب ...

برای من که نه تفاله قاطی میکنه نه لرزش داره.ولی لمسی نیست.من 5 سال پیش خریدم واسه جهیزیم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

والا من که چندین ساله دارم استفاده میکنم واقعا راضی ام.تخریب و خراب کردن ی مارک تو بازار فروش کاری نداره که