2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وایسا اگه اومدن جلو روبوسی.... اینا کردن توم برو اگرنه که وایسا نرو جلو

خب مسلما من از اتاق میام بیرون جلو پام بلند میشن بعد چه کنم؟ ینی بی‌ادبی میشه دست ندم

مثل یه خانم با اعتماد بنفس  و  اجتماعی ،  بعد از نشستن مهمان ها  ،  وارد سالن بشید و  سلام و احوال پرسی کنید  و اگر  دسته گل یا سبد گلی براتون آورده بودن ،(  بذارید داخل گلدون  )  و  روی  یه عسلی  ،  جلوی چشم مهمانها قرارش بدید و تشکر کنید از حسن سلیقه شون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب مسلما من از اتاق میام بیرون جلو پام بلند میشن بعد چه کنم؟ ینی بی‌ادبی میشه دست ندم

عزیزم بزار اول اونا برای دست دادن مقدم شن اگرنه تو دستو جلو نبر

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

جلسه اول مادر و خاهرش اومدن مشکلی نیس رفتم جلو دست دادم پسرشونو بیارن یه ذره معذب میشه آدم

آره ولی اتفاقا پسرا دوست دارن یکی با مادر خواهرشون صمیمی شه دوستشون داشته باشه،سعی کن چ در جلسات خواستکاذی چه بعدا رفتارت باهاشون گرم و‌صمیمی باشه

وایسا اگه اومدن جلو روبوسی.... اینا کردن توم برو اگرنه که وایسا نرو جلو

رسم ادب اینه که میزبان برای دست دادن پیشدستی کنه. آدابِ معاشرته!! ربطی به خواستگار یا مهمون بودنم نداره!!!!

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
آره ولی اتفاقا پسرا دوست دارن یکی با مادر خواهرشون صمیمی شه دوستشون داشته باشه،سعی کن چ در جلسات خوا ...

تو خواستگاری ک چجوری میشه صمیمی بود منظورتون همون احوالپرسی گرم و صمیمی؟

2790
2778
2791
2779
2792