2789
عنوان

استرس دارم 😑😑😑😑

84 بازدید | 12 پست

اقا من هفته ٢٨ بارداريمه. اما شكمم خيلي كوچيكه نسبت به بقيه. مولتي ويتامين و اينا هم ميخورم. نميدونم چيكار كنم. هر كيو ميبينم شكمش دوبرابر شكم منه. ميترسم 

اگه تو سونو مشکلی نبوده نگران نباش 

منم سر پسرم شکمم کوچیک بود 

ولی پهلو و با س ن حسابییییی ،  در حد لالیگا خخخخخ

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکم کوچیک باشه که بهتره 

تو خیابون تابلو نمیشی و راحتتری 

کمرت هم درد نمیگیره 

لباس هم راحت اندازه ات میشه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

اندازه ی شکم ملاک و معیار سلامت بچه اتون نیست

پزشک باید تعیین کنه

یکی از اقوام ما شکمش خیلی بزرگ بود

به حدی که همه میگفتند بچه اش حتما چهار کیلو میشه

اما بچه اش سه کیلو و صد گرم بود

چون مایع دور بچه اش زیاد بود این طور به نظر میرسید

خوبه دیگه،شکم من بزرگه کمرم درد میکنه،نمیتونم کاری بکنم،بعدمادرشوهرم همش میگه وا چرا شکمت انقد بزرگه

خالا من همه ميگن چرا شكمت انقدر كوچيكه. حتي شوهرم

نترس مم کوچیک بودبچه مم نرمال بود۳۲۰۰دنیااومدتااااااامیتونی شیربخوربهترین وبی ضررترین چیزه واس بچه مولتی هم خارجی بگیرمن آمریکایی میگرفتم بستنی زیادبخوریه منم میگفتن مغزیجات بخورگوشت کباب کن اوناروتایه حدمیشدولی شیربستنی ارزون پرکالری مفیدشیرپرجرب بگیر

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
نترس مم کوچیک بودبچه مم نرمال بود۳۲۰۰دنیااومدتااااااامیتونی شیربخوربهترین وبی ضررترین چیزه واس بچه م ...

شير روزي سه ليوان ميخورم. بستني هم دو وعده در روز 

شير روزي سه ليوان ميخورم. بستني هم دو وعده در روز 

روزی یه قوطی کامل بخور

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...