2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

78 بازدید | 12 پست

آیا میشه کیت تخمک گذاری دوخط بندازه اما تخمک آزاد نشه

واسه کسایی که تخمدان پلی کیستیک دارند میگم

یعنی ممکنه هورمون آزاد بشه و کیت دوخط نشون بده اما تخمک گذاری نشه؟؟

راستش عزیزم من به کیت زیاد اعتماد ندارم . نزدیکه یک ساله که هر ماه کیت گذاشتم . خطا زیاد داره . اون ماه تو یک ربع دو تاکیت گذاشتم که هر کدوم یه جواب رو نشون داد. مثلا این ماه که اصلا کیت دو خط نشد ولی بی بیم مثبت شد . 

من تابحال استفاده نکردم ،پلی کیسیکم ،بنظرت دقییق هست؟از چند پری باید استفاده کرد؟چندتا تو بستش داره؟

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش عزیزم من به کیت زیاد اعتماد ندارم . نزدیکه یک ساله که هر ماه کیت گذاشتم . خطا زیاد داره . اون ...

واااایییی مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
قربونت برم انشاا.. به زودی قسمت شما بشه 😚😚😚😚

انشالله ،چیکار کردی دارو خاصی مصرف کردی یا همینجوری؟

انشالله ،چیکار کردی دارو خاصی مصرف کردی یا همینجوری؟

راستش یکسال بود درگیر بودم . بدنم یه جوریه دایما پرولاکتینم میره بالا . هر چند وقت یه بار هم آزمایش میدم .چند ماه پیش ازمایش دادم دیدم دوباره پرولاکتینم بالاست . دکتر قرص گابرلین داد . مخصوص همین پرولاکتینه . ۶ هفته خوردم . موعدم بی بی مثبت شد . حتی پیش دکتر نازایی هم رفتم کلی ازمایش واسه خودم و شوهرم نوشته بود که اگه پریود شدم برم .خدا بهم لطف کرد . انشاا... که به زودی دلتون شاد بشه عزیزم 😊😊😚😚😚

راستش یکسال بود درگیر بودم . بدنم یه جوریه دایما پرولاکتینم میره بالا . هر چند وقت یه بار هم آزمایش ...

خوشحال شدم برات واقعا عزیزم انشالله سالم بدنیا بیاد😍🤗.

خوشحال شدم برات واقعا عزیزم انشالله سالم بدنیا بیاد😍🤗.

قربونت عزیزم . انشاا... خدا از دهنت بشنوه . شوهرم بهم میگه چرا خوشحال نیستی . بهش گفتم بیشتر تو شوکم .اخه پارسال یکی از دست دادم . تو هفته ۲۳ زایمان کردم .یعنی خدا واسه هیچکس پیش نیاره . دقیقا دردای یکی رو کشیدم که ۴۰ هفته اش پر بوده . الانم موندم پیش کی برم . اون سری تقصیر دکترا شده که بچه  از دست رفت

قربونت عزیزم . انشاا... خدا از دهنت بشنوه . شوهرم بهم میگه چرا خوشحال نیستی . بهش گفتم بیشتر تو شوکم ...

همیشه مثل هم نمیشه توکل کن بخدا یه دکتر دیگه برو انشالله نی نی ناز و تپل و سالم میاد بغلت😉😊