راستش عزیزم من به کیت زیاد اعتماد ندارم . نزدیکه یک ساله که هر ماه کیت گذاشتم . خطا زیاد داره . اون ماه تو یک ربع دو تاکیت گذاشتم که هر کدوم یه جواب رو نشون داد. مثلا این ماه که اصلا کیت دو خط نشد ولی بی بیم مثبت شد .
من تابحال استفاده نکردم ،پلی کیسیکم ،بنظرت دقییق هست؟از چند پری باید استفاده کرد؟چندتا تو بستش داره؟
خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
راستش عزیزم من به کیت زیاد اعتماد ندارم . نزدیکه یک ساله که هر ماه کیت گذاشتم . خطا زیاد داره . اون ...
واااایییی مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍
خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
انشالله ،چیکار کردی دارو خاصی مصرف کردی یا همینجوری؟
انشالله ،چیکار کردی دارو خاصی مصرف کردی یا همینجوری؟
راستش یکسال بود درگیر بودم . بدنم یه جوریه دایما پرولاکتینم میره بالا . هر چند وقت یه بار هم آزمایش میدم .چند ماه پیش ازمایش دادم دیدم دوباره پرولاکتینم بالاست . دکتر قرص گابرلین داد . مخصوص همین پرولاکتینه . ۶ هفته خوردم . موعدم بی بی مثبت شد . حتی پیش دکتر نازایی هم رفتم کلی ازمایش واسه خودم و شوهرم نوشته بود که اگه پریود شدم برم .خدا بهم لطف کرد . انشاا... که به زودی دلتون شاد بشه عزیزم 😊😊😚😚😚
راستش یکسال بود درگیر بودم . بدنم یه جوریه دایما پرولاکتینم میره بالا . هر چند وقت یه بار هم آزمایش ...
خوشحال شدم برات واقعا عزیزم انشالله سالم بدنیا بیاد😍🤗.
خوشحال شدم برات واقعا عزیزم انشالله سالم بدنیا بیاد😍🤗.
قربونت عزیزم . انشاا... خدا از دهنت بشنوه . شوهرم بهم میگه چرا خوشحال نیستی . بهش گفتم بیشتر تو شوکم .اخه پارسال یکی از دست دادم . تو هفته ۲۳ زایمان کردم .یعنی خدا واسه هیچکس پیش نیاره . دقیقا دردای یکی رو کشیدم که ۴۰ هفته اش پر بوده . الانم موندم پیش کی برم . اون سری تقصیر دکترا شده که بچه از دست رفت
قربونت عزیزم . انشاا... خدا از دهنت بشنوه . شوهرم بهم میگه چرا خوشحال نیستی . بهش گفتم بیشتر تو شوکم ...
همیشه مثل هم نمیشه توکل کن بخدا یه دکتر دیگه برو انشالله نی نی ناز و تپل و سالم میاد بغلت😉😊