2777
2789
عنوان

مستقل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
اخه مامانمم این چیزا رو میبینه ولی میگع همینجا باش نمیزاره برم ب نظرتون چطوری برم چی بگم نمیخام فرار ...

برو خیاطی یاد بگیر فعلا کم کم حرفه های مختلفم میتونی بری خیاطی برای یه دختر تو شهر کوچک حتی عالیه اول با اون شروع کن

دیوانه تر از خویش کسی می جستم ! دستم بگرفتند و به دستم دادند .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از شهرای استان گلستان. مشکل شما چیه

من با یه آقایی ازدواج کردم که بهم کلی دروغ گفت و بعد ازدواج متوجه دروغاش شدم اول اینکه بهم گفته بود یه بار زن گرفته که سه بار زن گرفته طلاق داده بعداینکه گفته بود یه بچه از زن سابقش داره اما دو تا بچه داره بقیه مشکلاتش بماند که عصبی و بددهن و معتاده، و اینکه قول داد به جای مهریه خونش رو بزنه به نامم که به قولش عمل نکرد با همه این مشکلات پسر بزرگ زن اولش منو یبار تهدید کرد که بابام بمیره خونش میشه مال من ! الا میبینیم و زن سابقش هم یبار منو تهدید کرد که خونه شوهرت نصفش مال منه و نصفش هم مال بچه هاش یعنی تو هیچ کاره ای منظورشه منم خانوادم پشتم نیستن و تمایل دارم مستقل بشم بعد جدا بشم اتفاقا هم استانی هستیم اسی

برو خیاطی یاد بگیر فعلا کم کم حرفه های مختلفم میتونی بری خیاطی برای یه دختر تو شهر کوچک حتی عالیه او ...

تو ی شرکت میرفتم سرکار ولی چن ماهی هس نمیرم میخام اگه موفق شدم مستقل شم همونجا دوباره برم ب خیاطی ارایشگری و اینا زیاد علاقه ندارم

تو ی شرکت میرفتم سرکار ولی چن ماهی هس نمیرم میخام اگه موفق شدم مستقل شم همونجا دوباره برم ب خیاطی ار ...

عزیزم فعلا علاقه رو بی خیال شو از اینا میشه خوب پول در اورد میشه حتی شاگرد خیاطی شد اینا یه حرفه ان که در کنارشم میتونی خیلی کار انجام بدی فعلا اصلا به علایقت فکر نکن با توجه به شرایطط

دیوانه تر از خویش کسی می جستم ! دستم بگرفتند و به دستم دادند .
من با یه آقایی ازدواج کردم که بهم کلی دروغ گفت و بعد ازدواج متوجه دروغاش شدم اول اینکه بهم گفته بود ...

وای تو شناسنامش اسم زنو بچه هاش نبودن مگه.خب اگه خدای نکرده اتفاقی واسه شوهرت بیوفته مسلما اون بچه ها سهم دارن و سهم شما فک کنم یک هشتم باشه.کدوم شهری؟؟؟؟ 

وای تو شناسنامش اسم زنو بچه هاش نبودن مگه.خب اگه خدای نکرده اتفاقی واسه شوهرت بیوفته مسلما اون بچه ه ...

ما مجرم نگرفته بودیم خانوادم اینقدر ساده هستن من اینقدر ساده بودم حتی شناسنامش رو نگاه کردیم البته فقط اسم بچه ها تو شناسنامه اش هست منم از همین میترسم که اگه اتفاقی واسه شوهرم بیفته تکلیف من چی میشه تازه شوهرم میگه هر چی هم کار میکنی بیار بده به من و یکسره سر این موضوع دعوا داریم من میگم دلم میخواد درآمدم رو جمع کنم واسه خودم واسه آیندم نمیشه که پولمم بیارم تو زندگی چهار روز دیگه همه چیز میشه مال بچه هات، هم استانی هستیم اسی منم استان گلستان هستم

[QUOTE=123819914]ما مجرم نگرفته بودیم خانوادم اینقدر ساده هستن من اینقدر ساده بودم حتی شناسنامش رو نگاه کردیم البته ف ...[/QUOTEمهریتو بزا اجرا خونه رو میزنه ب نامت😑😑😑

وای نه😑ی بار ب پیشنهاد دوستم رفتم تو این کار و خرید زدم همه ی اونا موند رو دستم استعدادی او فروش ند ...

نه اون شرکتها منظورم نبود شرکت پخش محصولات غذایی یا شرکت فروش دستگاه کارتخوان به صورت بازاریابی حقوق میدن خوبه اگه دوست داشتی بگو معرفیت کنم تا بتونی درآمد خوب کسب کنی چون با این حقوق های چندرغازی که بره آدم یه جا منشی بشه و این چیزا نمیشه مستقل شد

[QUOTE=123819914]ما مجرم نگرفته بودیم خانوادم اینقدر ساده هستن من اینقدر ساده بودم حتی شناسنامش رو ن ...

این آقا فولاد آب دیده هست خواهر روز خاستگاری گفت من خونمو میزنم به نامت همچین که عقد کردیم خرش از پل گذشت دیگه نزد به نامم مهریمم به خاطر همون قولش کرده بیست میلیون تومان اونم به صورت عندالاستطاعه

این آقا فولاد آب دیده هست خواهر روز خاستگاری گفت من خونمو میزنم به نامت همچین که عقد کردیم خرش از پل ...

ینی کلا روش نمیشع حساب کرد توام مث من بید خودت پول جم کنی مستقل شی.. معرفیم کن شاید رفتم