2777
2789
عنوان

یه سوال خدایی ازته دل جواب بدین

216 بازدید | 23 پست

بچه تون رو اندازه کدوم یکی از عزیزان تون دوست  دارین یا بیش‌تر 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنيا نيومده هنوز ولى حس ميكنم از همه بيشتر دوستش داشته باشم بشه اولين اولويت زندگيم 😊

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
ندارم 😔

انشاالله خدا خودش بهت بده گلم هیچی واسه خدا دیر نیست

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

اندازه ی هیچکس 

نه پدرو مادر نه شوهر 

انگار یه تیکه از قلبمه انگار یه تیکه از وجودمه ک کنده شده وقتی بغلش میکنم مثل پازل میاد سرجاش 

ارامشی ک باهاش دارم وقتی میگیرمش رو قلبم باهیچ کسی ندارم فکر نمیکردم اینطوری بشم نسبت بهش 

خدایا ب بزرگیت قسم به ابروی مقربان درگاهت قسم ک این حال خوبو نصیب همه ی منتظران بکن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736