2777
2789
آره عزیزم اینترنت زدم شاید تنبلی اینا داشته باشم ولی سینم سفت شده دردمیکنع گفتم شاید حامله باشم

اره سینت دردمیکنه به احتمال زیادباردای حالافردابرویه بیبی چک بگیرببین چی میشه توکل برخدا

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم از راهنماییت اگه بچه باشه نگه میدارم

خواهش میکنم آفرین نگران هیچی نباش خودش داده خودشم روزی شو میده خودشم کمکت میکنه که بزرگش کنی بهت قدرت میده برای بزرگ کردنش...خواهر من بعد از دوازده سال تو سن چهل و خورده ای باردار شد خواست سقط کنه وقتشم گرفته بود ولی دقیقا شب قبل اینکه بره سقط یه خوابی دیده بود که یه نوزاد بهش التماس میکرد که منو نکش من بچه تم منو نکش یه سری چیزای دیگه خواب دیده بود که من وقتی شنیدم مو به تنم سیخ شد بخاطر همین خوابش نرفت سقط کنه و الان بچه ش دوسالشه باورت نمیشه بین بچه هاش جونش برای این می‌ره خیلی دیوونشه بعضی وقتا به شوخی میگم این دخترت قرار بود سقط بشه ها ولی ببین چطوری دلبسته ش شدی ....توکل کن بخدا و مراقبش باش 🌹🌹🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وای گریم گرفت خدا حفظش کنه خدا خواستتش اونجور خاب دیده

آره واقعا خدا به هرکسی این لطف رو نمیکنه خود من ده ساله ازدواج کردم انواع و اقسام دکترا رو رفتم آی یو آی کردم باردار نشدم ولی خدا به خواهرم نظر کرده بهش چهار تا دختر داده حکمتشو شکر واقعا

آره واقعا خدا به هرکسی این لطف رو نمیکنه خود من ده ساله ازدواج کردم انواع و اقسام دکترا رو رفتم آی ی ...

به حق فاطمه زهرا انشالله صاحب یه نی نی خوشگل بشی عزیزم هرکارخدا یه حکمتی داره