2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه توصیف دیگه ای بکنم؟

اخه دو تا ادم جدی زندگی جالبی نمیتونن داشته باشن و کسل کننده هستن

کلا هر کسی متضاد خودشو بیشتر جذب میکنه و البته موفق ک اره خب،یکی مثل خودش موفق باشه،بعضی پسرا هم خودشون موفقن ولی یه زن پایین تر از خودشون میگیرن و سوادو وجهه اجتماعیش براشون مهم نیس

بستگی ب طرف داره

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
چه جوری میشه فهمید؟

فدایت البته ادما فرق دارن باهم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اخه دو تا ادم جدی زندگی جالبی نمیتونن داشته باشن و کسل کننده هستن کلا هر کسی متضاد خودشو بیشتر جذب ...

اهوم راست میگی من خودم وقتی با یکی مثل خودم حرف میزنم حوصلم سرمیره

خخخخ  جز این دوتا گزینه ی دیگه ای هم مگه هست

نه

منظورم اینه که چون خودش جدیه حتما نباید از دختر جدی خوشش بیاد....آخه بعضیا گفتن دختر جدی مثل خودش

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چه جوری میشه فهمید؟

نمیدونم والا

......

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین