𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من پیشنهاد میدم سوره یس بخون . توی معجزات این سوره اینه که مجرد رو متاهل میکنه . توکل بر خدا . به یکی دیگه هم گفتم الان 60 روزه داره میخونه ... همش میپرسه مطمئنی یس بود ! سرکارم گذاشتی ؟!😁 دیگه کاری که از دستم برمیومد ...
یه سری نمازو ذکر تو نت هست بزنی میاره واسه ازدواج، از خدا بخواه باید سطح انرژیت بره بالا مثبت شه تااتفاقای خوب برات بیوفته که این با نماز وذکر و قرآن و بالا رفتن سطح ارتعاش اتم های بدن وتلقین به ضمیر ناخود آگاه اتفاق میافته،واسه تلقین به ضمیر ناخودآگاه هم یک سری وویس هست میتونی گوش بدی، تو نت هم در بارش میتونی تحقیق کنی، این هم کانالشهsabliminal_b_s