2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

178 بازدید | 9 پست

بچه ها من قبلانا موهام شدید لخت و صاف بود ولی الان حدود یه سال و نیم هست یه شامپوی لعنتی استفاده میکردم که موهامو خراب کرد الانم لخت هستنا ولی خیلی خشک و زِبر(نمیدونم اِملاش درسته یا نه)شدن یعنی از حموم که میام موهام شدیییید وزوزین بعد سه روز تازه لخت میشن.

تورو خدا هرکی میدونه یه سِرُم موی خوب مارک خوب با قیمت مناسب چیزی به من بگه استفاده کنم موهامم قبلا یه دفعه تا رو شونم کوتاه کردم ولی خوب نشد که نشد چه کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سرم موی سریتا استفاده میکنم 

۴ ماه پیش بزرگش رو خریدم ۶۷ الان فک کنم گرونتر شده

ولی راضیم موهام خیلی خوب شده

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
خشکیشون برطرف شده؟بعد حموم میزنی؟

بله

بعد حمام آب موهامو کاااامل با حوله میگیرم 

وقتی موهام حالت نمدار شد یه مقدار میزنم 

زیاد نباید بزنی 

به ریشه موهاتم اصلا نزن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏