2821
2789
عنوان

بیم و فریب!!!!!!!!!!!!!

5521 بازدید | 10 پست
سلام. از ایجاد این تاپیک فقط هدف اطلاع رسانی دارم تا دچار مشکل ما نشید. ما یه سری وسیله از شرکت لوازم خانگی بیم خریدیم که بعد از خرید متوجه ناقص بودن و کیفیت پایینشون شدیم و برای پس دادنش به نمایندگیشون رفتیم ولی نه تنها حاضر نشدند پولمون را پس بدن و قبول کنند بلکه رفتار خیلی بدی هم کردند. بعد از خرید ما متوجه شدیم که برخلاف گفته فروشنده و شنیده هامون بیم مدتیه دیگه آلمانی نیست و تولید چین و خود ایرانه.حتی کارخونه شون تو اشتهارده.و اون گارانتی کاملا ساختگی و دروغه.برای اثبات حرفم بهتون پیشنهاد میکنم که از فروشنده بخواید با خط خودش داخل فاکتور براتون بنویسه که ساخت آلمانه.هیچ کدومشون حاضر به این کار نمیشن چون میدنن ساخت چین و ایرانه اونم خیلی بیکیفیت. از ما که گذشت ولی کاش یه نهاد مردمی بود که کمک میکرد تا با اطلاع رسانی درست از فریب مردم و سواستفاده و سودجویی این افراد جلوگیری بشه تا تو این اوضاع نابه سامان اقتصادی اینجوری سرمون کلاه نره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام واقعا محصولات بی کیفیتی تولید میکنه بیم... من اتوشو دارم که اصلا قابل مقایسه حتی با محصولات جنس معمولی  بازار نیست. و چایی سازی که گرفتم مارک بیم بعد از اینکه یک بار آب جوش کرد دیگه روشن نشد. هیچ حسابی هم سرکار گارانتیش نیست. واقعا متاسفم برا کارخونه اش. افتضاااح.  وسیله ای که فق یک بار بشه ازش استفاده کرد. پولی که دادبم حرومشونه