همه میگن پیگیری کنید وقتی دکترا جواب نمیدن درست که بابا اسم مریضیش چیه ...من میترسم سرطان خون باشه ..دکترش گفته به بستری نیاز نداره هیچ قرصی نخوره استراحت کنه...حس ششمم میگه میخوان اذیتش نکنن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نمیخوام نگرانت کنم،مامان منم تقریبا همین علائمو داشت چندبار چکاب کامل داد،دکترا میگفتن یه جای بدنش عفونت داره فقط همین،تا اینکه تو سینش یه توده لمس کرد و متوجه شدیم سرطان سینه ست😭😭
همش یه حسی بهم میگه باید اماده باشم برای رفتنش نمیدونم چرا انقد ناامیدم ..
عزیزم به هرچیزی که فکر کنی همون واست اتفاق میوفته،مثبت فکرکن تا خوب واسه تون پیش بیاد،هرمشکلی هم که باشه الان درمان داره خداروشکر،به شرطی که نذارید دیر بشه