2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
 موهاتو با شامپو بچه بشور،روغن رزماری هم خوبه چند ساعت قبل حمام بزنی به ریشه موهات.این دوتا برا ...

یعنی شده کتبوس برام ریزش موهام یه سال پیش گیره مو تو سرم میشکست از بس پرپشت بود الانم مویی واسم نمونده

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طب سنتی برو ببین مزاجت چیه رژیم میده اصلاح کنی مثلا شاید بلغمت زیاد شده یا سودات یا صفرات

طب سنتی کجا باید برم

یعنی شده کتبوس برام ریزش موهام یه سال پیش گیره مو تو سرم میشکست از بس پرپشت بود الانم مویی واسم نمون ...

کابوس

تو تاپیک شیوانا همون محلول روغن نارگیل و زیتون و حنا دارم استفاده میکنم خ بدتر شده

اونجام توضیح دادن ک اولاش میریزه بعد شروع میکنه ب موی جدید روییدن،در هر حال من ک میترسم اممتحان کنم،بدتر کچل بشم

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
تو تاپیک شیوانا همون محلول روغن نارگیل و زیتون و حنا دارم استفاده میکنم خ بدتر شده

بچع شیرمیدی

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
آزمایش تیروئید و آزمایش هورمونی رو بری دکتر عمومی واست مینویسن؟

اره مینویسن شایدکم کاری تیروییدداری یاکم خونی

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز