2777
2789
عنوان

عشق

108 بازدید | 16 پست

عشقمو ۱۵ روز ندیدمش

دلم خیلی براش تنگه

ولی خب چون خیلی فحش میده و عصبی میشه 

دوست ندارم باهاش بیرون برم 

و تلفنی بحرفم 

ولی میترسم بعدا پشیمون شم

طاقت دل کندن بعد یه سال و ندارم 

ولی اخلاق هم نداره 

چیکار کنم ؟

فقط اخلاق

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این پسرا خیلی سختن نمیشه فهمید باید باهاشون چیکار کرد راهکار پیداکردین به من بگین 

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
راهکار برا پسری ک فحش میده ؟    

کلا راهکار برای کنار اومدن با اخلاقای ...پسرا

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
پیدا کردی ب منم بگو  اعصابم از دست دوس پسرم خرده  خیلی نفهمه  دلم میخواد تیکه تیکش ...

بهتدین راه بی محلیه اما من چون دوسش دارم نمیتونم اگه شما میتونی بی محلی کن ادم میشه

دلم براش تنگ میشه لعنتی واقعا چیه این دل طرف رو دوس داشته باشی هرکاری کنه کنار میای

همین دیگه 😭