2777
2789
عنوان

یه خاطره بد

371 بازدید | 28 پست

من یه دختر سبزه لاغر ۴۵ کیلو مریض قلبی تیکه پاره

شوهرم یه معتاد سفید خوش چهره با چشایی رنگی و اندام درشت

بعد یه دعوای حسابی که کارم به بهزیستی کشید و اونجا ازم تست اعتیاد گرفتن و مثبت در اومد.چقدر باهام بد رفتار کردن عین معتادها نگاه هاشون .حرفهاشون.جالبیش این بود بدنم درد داشت فهمیده بودن

اخه کتک خوردن بودم کلی تو دعوا پیاده روی تو هوای سرد پادرد شده بودم تست مثبت هم برا اینکه تو خونه دود موادش تو حلق منم میرفت خوب.کلا خیلی بد بود اون شب همش میگفتن توهوم زدی وقتی میگفتم تهمت های که شوهرم بهم زده.

حالا وقتی شوهرم اومد دنبالم با اینکه گفته بودم اون معتاده نه من ازش ازمایش نگرفتن .

بعد شوهرم خودشو عین این مذهبی ها درست کرده بود یه وقت بهش گیر ندن .چقدر باهاش خوب رفتار کردن

فقط بخاطر ظاهر یعنی.همیشه یاد اون شب میافتم حالم از اینکه لاغرم و مریض بهم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

همسرتون اومد شمارو برد نذاشت ترک کنید

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

جونم ناراحت نباش.گذشته ها گذشته

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

😮😮

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی