2789
عنوان

دعات نمیکنیم

331 بازدید | 26 پست

باید بگم دعاتونو نخواستیم

و در اکثر مواقع مورد هدف تمام حرف های زشت تو ذهنمون هم خواهید شد

پس یاد بگیریم تاپیکی نزنیم ک بعدش در ب در التماس ب این و اون کنیم ک گزارش بزنید تا پاک شه... 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

اشکال نداره حالا

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

فک کنم عنوان اشتباه زدم

باید میگفتم دعاتو نخواستیم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشکال نداره حالا

نمیدونم شاید من اعصابش ندارم

یا ی عده میان یهو میگن با اجازه استارتر و دو کیلومتر متن میریزن تو تاپیک

نمیدونم چرا انقدر ذذیت میشم از این پست و تاپیک ها

مسخره شو در آوردن اح.خب تاپیک نزنین اگه مشکل دارین.بعدشم زدین تا صبح دندون رو جیگر بزارید بزاریدش حذف تاپیک دو دقیقه ای میپاکه

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
 بذار خوش باشن

د آخه خب شما ک میدونی این تاپیکت باعث شناسایی ات میشه یا.... چرا تاپیک میزنی ک بعد بخای التماس این و اون کنی

منطورم شمای نوعیه... 

حذف تاپیک چطوریه؟؟😐

یه تاپیک هستش که نی نی یار گذاشته از شنبه تا چهارشنبه از صبح تا عصر میتونی تامیکی که میخوای حذف بشه رو بزاری خودشون پاک میکنن

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد