2777
2789
عنوان

چرا برخی مادر ها این طوری هستن؟

620 بازدید | 52 پست

خانم های محترم 

قبل از خوندن انقدر تیکه و کنایه نندازید یه بار خوتون بخونید و واقعا فکر کنید

چرا برخی مادر ها این طوری شدن؟؟

به خدا وقتی می شنوم مادری بچه اش رو ول کرده رفته دلم میسوزه

این بچه ها معصوم هستن و به مادر احتیاج دارن .خواهشا نیاین به کسی پیشنهاد بدین بچه رو رها کنه.اگر به خدا و پیامبر و روز قیامت اعتقاد دارید یا حتی اگه ذره ای وجدان دارید این کار رو نکنید.به خدا میشنوم برخی مادران به خاطر کوچکترین مشکلی کلا بچه رو رها می کنن و میرن .شما نمی دونید چه بلایی سر این بچه ها میاد .چقدر اسیب میبینن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی اوقات بنظرم لازمه برای بعصی ها 

گاهی وقتا یه مادر عاقل باید بود نه یه مادر احساسی 

خب وقتی بزاره و بره مرد کمبود و خیلی بیشتر حس میکنه و به خودش میاد البته برای بعضی ها 

مخالف ها ریپ نکنن مرسی

خدایا شکرت 🙏🏻

شما درست میگی استارتر . ولی هیچ مادری دلش نمیخواد بچشو ول کنه بره ماها نمیتونیم کسی رو قضاوت کنیم ... گاهی طرف مجبوره بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

طرف خودش باید مسئولیتشو بپذیره و ب حرف اینو اون گوش نده .چون بدترین بلا هم سرش بیاد اون مسئول بچشه

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
گاهی اوقات بنظرم لازمه برای بعصی ها  گاهی وقتا یه مادر عاقل باید بود نه یه مادر احساسی  ...

آخه به خاطر تنبیه یک مرد یک بچه هم داره تاوان میده و چه بسا تاوانی که بچه میده بیش تر باشه 

هیچ کس نباید بار گناه دیگری رو به دوش بکشه

استدلال درستی نیست

کدوم مادری راضی میشع جگرگوششوبزاره بره مگراینکه زندگیش جهنم باشه

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...