2777
2789
عنوان

خانما کمک 😭 دارم سکته میکنم + عکس

1273 بازدید | 66 پست

سلام خانما من الان باردارم و ۲۳ هفتمه از وقتی به دنیا اومدم پشت سرم یه خال گوشتیِ صاف داشتم که بزرگم بود ولی کاملا صاف بود امروز داشتم دستمو به سرم‌ میزدم یهو متوجه شدم یه چیزی تو سرم هست که انگار باد کرده چون شوهرمم خواب بود ازش عکس گرفتم خالم باد کرده و بزرگ شده خیلیم ترسناکه به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه 😭

صبح برو دکتر حتما☹

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر برو دکتر خالی که بی دلیل بزرگ بشه طبیعی نیست نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما برو متخصص پوست و مو هر چه زودتر

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
وای دختر برو دکتر خالی که بی دلیل بزرگ بشه طبیعی نیست نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما برو متخصص پوست و م ...

😭😭😭

عزیزم تا حالا اصلا متوجه نشده بودم امروز یهو دستم خورد فک کردم جایی خورده باد کرده