2777
2789

چرا اینقد به خودت سخت میگیری و جو زندگیت و سنگین میکنی !؟الان حس ششمی میخوای چیکار؟ خو یه حس ششمی فقط میتونه حال الانت و اتفاقایی که برات پیش اومده رو حدس بزنه اونم نه ۱۰۰ در ۱۰۰ ،پیشگو که نیس آینده اتو بگه، بیشتر مشکلت عاطفیه نه اقتصادی و بیماری جسمی پس برو شکرررر خدا کن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی این دیگه چه مسخره بازیه اینجا مد کردین؟ حس ششمی دیگه چیه؟ دعانویس و فالگیری و این چرت و پرتا کم ...

اقا شما نیا تو تاپیک من مجبورت نکردن بیای اینجا بنویسی گفتم حس ششمی بیاد ن ادمای عین تو

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
اقا شما نیا تو تاپیک من مجبورت نکردن بیای اینجا بنویسی گفتم حس ششمی بیاد ن ادمای عین تو

اولا من آقا نیستم... یک خانم دکتر هستم و مثه شما بیسواد و جاهل نیستم... کاریم به شخص شما ندارم که هر کاری خواستید بکنید بکنید، لکن چون تو یه جمع عمومی میاین و این مطالب و اباطیل را تشویق و ترویج میکنید ابراز مخالفت میکنم

اولا من آقا نیستم... یک خانم دکتر هستم و مثه شما بیسواد و جاهل نیستم... کاریم به شخص شما ندارم که هر ...

شما کی هستی ک میای راجب سواد و تحصیل من نظر بدی؟؟  کسی نظر شمارو نخواس هروقت نطرتون رو خواستند برید نظر بدین.. حقیم نداری راجب شخصیت من نظر بدی

اولا من آقا نیستم... یک خانم دکتر هستم و مثه شما بیسواد و جاهل نیستم... کاریم به شخص شما ندارم که هر ...

من همچین چیزیم تشویق نکردم اگرم بکنم ب شما ربطی نداره شیفهم شدین؟؟؟؟ کم فضولی کنید

من همچین چیزیم تشویق نکردم اگرم بکنم ب شما ربطی نداره شیفهم شدین؟؟؟؟ کم فضولی کنید

نرود میخ آهنین در سنگ... (در شان و شخصیت و شعور خودم نمیبینم با خرافه پرستی چون شما همکلام بشم... اون تذکری هم که دادم از باب انجام وظیفه بود جهت تنویر و آگاه‌سازی بقیه نه بیسوادی چون شما... شما و امثال شما بهتره برید دنبال همین فالگیرها و دعانویس ها و حس ششمیها