2777
2789
عنوان

ورزش پیلاتس😊

87 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه ماهه ک دارم ۱ساعت پیلاتس کار میکنم تو باشگاه بعدم ۳۰دقیقه پیاده روی تند روی تردمیل.بنظرتون کفایت میکنه واس لاغری و هم اینکه تحرک تخمدان چون دکتر میگع ورزش کن 😢

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم رژیمم میگیری

سلام گلم خیلی سعی میکنم ک رژیمم بگیرم ولی اصلا نمیتونم چون وقتی ازباشگاه میام بیشتر گرسنم میشه🙈

3 روز تو هفته هوازی قدرتی کار کن ببین جاریه من شکم دتشت این هوااااا 2 ماه رفت هوازی کلیییی جمع شده

اها.اگه بشه ک بتونم توخونه هم کار کنم خیلی خوب میشه

اها.اگه بشه ک بتونم توخونه هم کار کنم خیلی خوب میشه

ماهواره اگه دارید جم لایف هر روز ساعت 5 عصر ورزشای قدرتی یاد میده با اونا کار کنید ولی قبلش خودتون بدنتونو گرم کنید 

ماهواره اگه دارید جم لایف هر روز ساعت 5 عصر ورزشای قدرتی یاد میده با اونا کار کنید ولی قبلش خودتون ب ...

نه عزیز ماهواره نداریم