2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گزارش = ۲۰ تا صلوات واس حاجت دل مهربونتون

زدین لایک کنین بفرستم ممنون...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3891996/حس-یخی-نوزاد-۲-ماهه-خواهرم-همش-سرفه-میکنه-راه-حلی-دارین

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

اره ناراحت کنندس.حق داری

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
گزارش = ۲۰ تا صلوات واس حاجت دل مهربونتون زدین لایک کنین بفرستم ممنون... https://www.ninisite.com ...

زدم برام دعا کن مشکلم باشوهرم حل بشه و بیاد سراغم

مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده

من خیاطم واسه زن دوستش لباس دوختم باراول تعارف زدم که بعد حساب میکنیم اونم به روی خودش نیاورد..بعد شوهرم همش بدمیگفت ازون که رابطمون کم کنیم 😞..منم به زنش پیام دادم بعد کلی تعریف وتمجید واینکه خونه جدید مبارک گفتم واسه دوتالباس هفتادبده کافیه باپول زیپ واستر ..ک بیشور اشغال سلام علیکی نکرد پنجاه زد..پول سرشو بخوره الان رفتن سرکارشوهرم پرش کردن باحرفاشون اینم اومد کلی غر زد وطرف اونارو گرفت 😭😭😭..خیلی دلم شکست 😭😭😭😭😭میدونست بامن خیلی بدبرخورد کرده اما طرف اونارو گرفت حتی تودعوا گفت برو خونه بابات ..میگه توگند بزن من درست کنم 😭😭😭

انقدر پشت سرشون بدمیگفت و حتی محلشون نمیداد.رابطه رو قطع کرده بود وهزاران زر میزد.زنشم بدحجاب بدحجاب.حتی شوهرم میگفت شوهرش دنبال زنای دیگس حالا من بده شدم.قلبم درد گرفت

خوندم  شوهر منم دقيقا همينقدر دو رو هست

خیلی دلم گرفته😭😭😭😭خیلی موضوعات بوده که پشت بقیه دراومده.الان اومده پول مبخواستی میدادم زن بدبختش اونجور رفتار کردی.خداشاهده حتی جوابمو نداد فقط نوشت پنجاه میریزم.حالا پول میخواست از دوستش ششصد باورت میشه یماه هرروز میومد حرف میزد وپولشو گرفت زود ..خیلی قلبم بدرد اومد