2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی!؟

143 بازدید | 9 پست

یکی میشه توضیح بده چطوری میشه عضو شد ؟!

شرایطش چطوره ؟!

بیمه تکمیلی کدوم شرکت خوبه ؟! 

هرکسی هرچی میدونه بگه خواهشاااا

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه تکمیلی انتخابی نیست تو هر ارگانی که بیمه هستید خودشون با یه بیمه تکمیلی قرارداد میبندن و به کارکنانشون پیشنهاد میدن بیمه انفرادی نداریم فکر کنم فقط بیمه سامان جدیدا این کارو میکنه اونم حق بیمه اش بالاست و همه چیز هم شامل نمیشه

بیمه تکمیلی اکثرا اینطور هست که به صورت گروهی انجام میشه،مثل کارکنان شهرداری،فرهنگیان ....که تعداد زیادی هستن

اگرم انفرادی باشه فکر میکنم آتیه سازان حافظ انجام میده که اون رو هم اکثرا کسانی که عملی چیزی داشته باشن انجام میدن

مردادی  
الان ک بارداری نمیتونی دیگ بیمه تکمیلی شی

عه چرا ؟! بعدش چی؟!

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
بعدم دوره انتظار داره مثلاً بعد از گذشت مدت  مشخص برای هر بیماری هم متفاوته میشه استفاده کرد

اهاان ممنون عزیزم 

پس ما که کارمون دولتی نیست نمیشه؟! 

مثل شغل ازاد؟!

اهاان ممنون عزیزم  پس ما که کارمون دولتی نیست نمیشه؟!  مثل شغل ازاد؟!

نه

مگر اینکه انفرادی انجام بدین

ولی مفاد قراردادشون رو خوب بخونید

چون شما شاید برای انجام عمل یا هزینه خاصی قصد انجام تکمیلی دارد در صورتیکه که اون هزینه مشمول تکمیلی نشه

منظورم اینه صرف صدور بیمه نباشه خوب مطالعه کنید و دقیقا از همون شرکت بیمه گر سوالات خودتون رو بپرسید

مردادی