2777
2789
عنوان

یا خدا

248 بازدید | 18 پست

چرا کرج نارنجک پرت میکنن ترسیدم فکر کردم جنگه😭😭😭😭😭الله اکبر الله اکبر 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نارنجک😐😅

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
وا جدی?۴ تو محل مام میگن الله اکبر طرقه میزنن واسه ۲۲ بهمنه حتما میرن پیشواز اینا?

ایران نیستید؟همیشه شب ۲۲بهمن ساعت ۹الله اکبرمیگن ونورافشانی می کنن

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
ایران نیستید؟همیشه شب ۲۲بهمن ساعت ۹الله اکبرمیگن ونورافشانی می کنن

🤣🤣

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
شب بیست ودو ی بهمنه.میخوان ساعت ۲۱ الله اکبربگن.واسه همین نارنجک میزنن

عزیزم نارنجک بزنن که کلی کشته میدیم،صدای ترقه ونورافشانیاست

برا شمام اس ام اس اومد که بیایین راهپیمایی

من جواب دادم نمیام کرونا میگرم یا یهو هواپیمایی چیزی رو سرمون میوفته

یا اون نباشه انفولانزایی چیزی

قشنگ اینو فرستادم براشون 

برا شمام اس ام اس اومد که بیایین راهپیمایی من جواب دادم نمیام کرونا میگرم یا یهو هواپیمایی چیزی رو ...

چراهیچ وقت واسه من ازاین پیامانمیاد،فقط تبریک سال نو رییس جمهوردریافت می کنم😐

من داییم توو تظاهرات مرده 

البته از سرکار میومد کشتنش مامورا

اولش که گفتن جنازه شو نمیدیم بعد که اثبات شد بی گناه بوده اصلا تظاهر کننده نبوده جنازشو دادن نذاشتن مراسم بگیریم براش بی سروصدا دفن شد چهلمشم اومدن که یه وقت ب کسی نفهمه 

سه تا بچه داره 

حس میکنم رفتن ب راهپیمایی خیانت ب داییم و امثال ایشونه که بیگناه کشته شدن

نه عزیزم ما خارجیم

کجای خارجی  که تومحلتون الله اکبرمیگن!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز