سلام این چندروز دارم دیوونه میشم یه خواستگار دارم اومدن با بابا مادر وبرادر کوچیکشون (ازدواج سنتی)دیدن پسندیدن ولی اینجا یه ایرادی هست یه برادر بزرگتر دارن ایشون که خیلی احترامشو دارن متولد۷۵ خودش۷۸ومنم ۷۹ بعد میگن ایشونم با ید بازنشون بیان بپسندن😮😮ما تعجب مگه من با اونا باید ازدواج کنم؟حالا مادرشون میگه نظر برادش خیلی مهمه وازقرار معلوم زن برادرش خیلی عزیزه وخیلی در تلاش بوده که دختر خالش جاری اینده اش بشه.ولی مااز این رسما نداریم جاری همسن خودم بیاد منو بپسنده .چند روز دیگه ما میریم ازمایش خون نامزدی میخوام بهش بگم که اگه خودت منو میخوای وکاری به نظر برادرت نداری من هستم اگه نه ننظر برادرت از مادر وپدر مهم ترو واجب ترن من برم خونه کلی کار دارم الکی خون حروم نکنم چون خوشم نمیاد برادرتون بیاد منو بپسنده یا رد کنه خوبه یا بده؟چه پیشنهادی دارین؟
چطور شما رسمتونه زود دختر شوهر بدن اشکالی هم نداره اونا رسم دارن ب برادر بزرگتر عزتو احترام بزارن نظر بدن شما مشکل داری دوحالت داره یا رسوماتو قبول داری یا نداری شما خودت سنت خیلی پایینه بدون شک دارم میگم توزندگیت اسیب زیادی میبینی اون روز به حرفم خواهی رسید اینم بگم دختر هرچی ک باشه فهمیدگیش ازپسر خیلی بیشتره علاوه بر اینکه مشکلات زندگی بزرگت خواهد کرد همسرتم خودت باید بزرگ کنی خیلی متاسف میشم با خوندن این تاپیک موفق باشی
چطور شما رسمتونه زود دختر شوهر بدن اشکالی هم نداره اونا رسم دارن ب برادر بزرگتر عزتو احترام بزارن نظ ...
با ادای احترام نظرت مضخرفه اگه اوناهم همین رسمو دارن وگرنه زن برادرش همسن من نبود چطور برادر اون با زنش منو دید بزنن بعد خود طرف حق نداشته باشه برای زن برادش تعیین تکلیف کنه .😝😝😝
با ادای احترام نظرت مضخرفه اگه اوناهم همین رسمو دارن وگرنه زن برادرش همسن من نبود چطور برادر اون با ...
اولا عزیزم اون مزخرف کاش به جای حاضر جوابی بی مورد عقلتو به کار مینداختی من کار اونا رو نمیگم درسته شمایی که چشم باز کردی یه پسر دیدی سری داری وا میدی از کدوم معیارو عقیده صحبت میکنی عقیده شما الان مثل یه بچه در حال رشد ک روز ب روز باید کامل و کامل تربشه پس خیلی فک نکن راه درستی درپیش گرفتی و رو اشتباهاتت تاکیدو پافشاری نکن درضمن اینم بهتون بگم هرکس اونجور ک لایقشه زندگیشو میسازه الان خیلی زوده برات که بخوای حرفای منو هضم کنی چندسال دیگه به حرفم میرسی من با شما دشمنی ندارم که جهت صلاح خودتون گفتم تصمیم گیرنده شمایی شب دراز است و قلندر بیدار هیچ عجله نکن