2777
2789
عنوان

کمکم کنید😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه یکم بو داره، اگه نظر اونام مهم بود میتونستن بدون اینکه بگن همون جلسه اول همه با هم میومدن، بیشت ...

منظورت واضح تر بگو گلم یعنی نظر برادره خیلی براشون مهم نیست

منظورت واضح تر بگو گلم یعنی نظر برادره خیلی براشون مهم نیست

آخه حس میکنم نپسندیدن و دارن بهونه میارن شایدم اشتباه میکنم خدا میدونه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چطور شما رسمتونه زود دختر شوهر بدن اشکالی هم نداره اونا رسم دارن ب برادر بزرگتر عزتو احترام بزارن نظر بدن شما مشکل داری دوحالت داره یا رسوماتو قبول داری یا نداری شما خودت سنت خیلی پایینه بدون شک دارم میگم توزندگیت اسیب زیادی میبینی اون روز به حرفم خواهی رسید اینم بگم دختر هرچی ک باشه فهمیدگیش ازپسر خیلی بیشتره علاوه بر اینکه مشکلات زندگی بزرگت خواهد کرد همسرتم خودت باید بزرگ کنی خیلی متاسف میشم با خوندن این تاپیک موفق باشی

خو اگه نمیخواستن میگفتن بابا

آخه بعضیا رک و راست نمیگن، یجوری برخورد میکنن که دختر خودش بگه نه، بازم میگم این حس منه شایدم اشتباه باشه و اصلا همچین چیزی نباشه ولی دقت کن حتما

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چطور شما رسمتونه زود دختر شوهر بدن اشکالی هم نداره اونا رسم دارن ب برادر بزرگتر عزتو احترام بزارن نظ ...

با ادای احترام نظرت مضخرفه اگه اوناهم همین رسمو دارن وگرنه زن برادرش همسن من‌ نبود چطور برادر اون با زنش منو دید بزنن بعد خود طرف حق نداشته باشه برای زن برادش تعیین تکلیف کنه .😝😝😝

با ادای احترام نظرت مضخرفه اگه اوناهم همین رسمو دارن وگرنه زن برادرش همسن من‌ نبود چطور برادر اون با ...

اولا عزیزم اون مزخرف کاش به جای حاضر جوابی بی مورد عقلتو به کار مینداختی من کار اونا رو نمیگم درسته شمایی که چشم باز کردی یه پسر دیدی سری داری وا میدی از کدوم معیارو عقیده صحبت میکنی عقیده شما الان مثل یه بچه در حال رشد ک روز ب روز باید کامل و کامل تربشه پس خیلی فک نکن راه درستی درپیش گرفتی و رو اشتباهاتت تاکیدو پافشاری نکن درضمن اینم بهتون بگم هرکس اونجور ک لایقشه زندگیشو میسازه الان خیلی زوده برات که بخوای حرفای منو هضم کنی چندسال دیگه به حرفم میرسی من با شما دشمنی ندارم که جهت صلاح خودتون گفتم تصمیم گیرنده شمایی شب دراز است و قلندر بیدار هیچ عجله نکن