2777
2789
عنوان

مادرشوهربد

273 بازدید | 14 پست

چندوقت زنگ زد به مامانم که قسط فرش جهازمارو ازمامانم بگیره درحالیکه برای جهازمافقط یه یخچالو تلوزیون خریده قسط فرشم از بابام میخواد بگیره

مامانم گفته من نمیدم دیگه کلی حرف چرت پشت سرمن به مامانم گفته که دخترتون بی ادبه فلانه ....

منم اینو شنیدم خیلی ناراخت شدم چندشب نرفتم خونش تا اینکه خودش اومد خونه مون سرزده منم موقع امتحانام بود یکم خونه بهم ریخته بود یکمممم

بعدش اومد پرسید چرا خونه مون نمیایی گفتم درس دارم شوهرمم نیس تا 8 شب سرکاره

دیگه شروع کرد مامانت اینجوریه اونحوریه کلیییی حرف بد و بیراه از مامانم گفت منم هیچی نگفتم گفتم ولش کن دروغم خیلی زیاد میگه

برداشت به من میگه چرا برای تولد برادرژاده شوهرت یه عروسک کوچیک خریدی باید پول میدادی 

دیگه میگه خونت باید همیشه جمع و جارو باشه بوی گل و گلاب بده 

درصورتیکه من شب قبلش کل خونه هامو جمع کرده بودم فقط چهارتا کارتن خالی روی اپن بود

بهترینا بعد از بدترینا اتفاق میفته😍

باز همین یه هفته پیش با شوهرم دعوام شد این هی زنگ میزد به شوهرم دید شوهرم جواب نمیده پاشد اومد در خونه

منم درو باز نکردم زنگ زد حواب ندادم

به شوهرمم گفتم جوابشو نده بگو بره

بچه ها تروخدا گزارش بزنید دیگه بترکه این تاپیک لعنتی

زدید تبادل نظر رو لایک کنید صلوات بفرستم براتون 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3865463&slug=ای-خدا-با-شوهرم-باز-دوام-شد&postId=123697341

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهمیت نده هرچی میگن کارخودتوبکن فقط درجواب الکی یهچشم بگو بالاخره خسته میشن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ترکیده

قربون دهنت عشقم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

وااااای پشت مادرت حرف زده و جوابشو ندادی؟؟؟؟!؟!؟!؟ 

بعدشم گفت چرا کادو پول ندادی بگو بمن چه پسرت باید بده.

بنظرم جلوش وایسا. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
هیچوقت نذار به پدرومادرت بی احترامی بکنن حالا هرکی میخاد باشه

به بابامم گفتم که این حرفا رو گفته بابام خیلی کوتاه میاد در برابر خواهرش

چون خیلی بی ادب و بددهن هست اصلا نگا نمیکنه بزرگتر کوچیکترشو خیلیم دروغ زیاد میگه

وااااای پشت مادرت حرف زده و جوابشو ندادی؟؟؟؟!؟!؟!؟  بعدشم گفت چرا کادو پول ندادی بگو بمن چه پس ...

دوماه میشه نرفتم خونش

همش بهم میگه بیا دور و ورم رو جمع کن فلان کارو بکن

درصورتیکه جاریم باهاش با دوتا بچش دارن زندگی میکنن

دوماه میشه نرفتم خونش همش بهم میگه بیا دور و ورم رو جمع کن فلان کارو بکن درصورتیکه جاریم باهاش با ...

بیخود کرده.نرو خواهر من نرو.

من چندماهه ک نرفتم و نمیرمم. ارامشم از همه چی مهمتره برام. 

بگو مگه من نوکرتم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..