2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دزدی

701 بازدید | 24 پست

چند شب پیش خونه مامانم بودم صبح رفتم که شب برگردم یهو تصمیم گرفتیم چون تازه زایمان کردم خونه مامانم بمونیم به شوهرم گفتم برو از خونه وسایل برام بیاره ، اتفاقا ظهرشم یه سر به خونه زده بود دوباره شب که رفت خونه وسیله برام بیاره دید خونمونو دزد زده از پنجره اتاق اومدن تو خونه همه طلاهای منو برده آن و هر چی سکه کادو گرفته بودم حالم اصلا خوب نیست این سکه ها و طلاها رو‌گذاسته بودیم باهاش خونه بخریم سرمایه امون رفت خیلی اعصابم خورده دیگه حتی میترسم تو‌خونه تنها بمونم شبا خواب ندارم همش میگم نکنه برای بقیه وسایل خونه نشون گذاشته دوباره میاد دزدی از پنجره میاد تو ، یا میگم نکنه خوابم ببره دزد بیاد بچه آمو ببره ، خیلی استرس دارم اعصابم خورده سرمایه ام رفت دیگه هیچ وقت نمی تونیم خونه دار بشیم..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاالله پیداش کنن  خدا خودش کارتونو درست کنه.ولی وقتی میدونین خونتون مشکلی داره بهتره اینقدر پول و طلا نگه ندارین. جاتونو عوض کنید یجای بهتر برید . اگه میشه پنجره رو حفاظ بزنین

پنجره رو باز گذاشته بودین تو این سرما؟

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

بعد عزیزم دزد احتمالا آشناست وگرنه غریبه که نمیدونه شما طلا داری

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
ان شاالله پیداش کنن  خدا خودش کارتونو درست کنه.ولی وقتی میدونین خونتون مشکلی داره بهتره اینقدر ...

طلاها رو‌ دو روز بود آورده بودیم خونه ببینیم چقدر میشه که باهاش خونه بخریم هیچ وقت تو خونه نمیزاشتبم موقتا آورده بودیم از اونور خونه ازو همیشه تا سر کوچه هم میریم حفاظ و قفل می‌زدیم فکر نمی‌کردیم از پنجره بیاد چون پنجره هم باید زیرش نردبون بزارن تا یه ماشین شاسی بلند باشه که برن روش بازم به زور میان بالا تا برسم به پنجره هیچ وقت فکر نمی‌کردیم تو کوچه پر رفت و آمد ما بتونم از پنجره بیان تو دزدی کنن! تازه چند ماهه تو این خونه اومدیم به صاحبخانه گفتیم بیاد حفاظ بزنه وگرنه پامیشیم ، خیلی اعصابم خورده سرمایه امون رفت