2777
عنوان

اندامم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 110 پست
وابذار دیگه

صحفه ۲ هستش 😐

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خدایی دقت کردین اینایی که میگن اسی چرا عکس نمیزاری خیلی مسخره ای یا اینکه من از تاپیک میرم بیرون ...

عکس کو

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
اصلا اصلا اصلا😢😭همش باید روسری بزرگ بپوشم دیده نشن..تازه من هنوز مجردم اینجوریه ۲۱ سالمه

اتفاقا من سینه کوچک بدم میاد الان دارم رژیم میگرم نگرانم کوچک بشه 

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍
فقط قدت ۱۶۵‌کمتر میخوره    

اره تو راست میگی

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
اره تو راست میگی

😕😕😕پ ن پ تو راس میگی😂😂من گفتم هیلکت عالیه خیلی خوبی ولی قدت تو عکس به 165 نمیخوره شاید تواینه گرفتی اینجوریه 😕قدمم کوتاه نیست بدهیکلم نیستم حسودی کنم😂😂😂😂